ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ του Τάσου Μπαρτζώκα στην εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ του Τάσου Μπαρτζώκα στην εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ



Γεννήθηκα στη Μελίκη του Νομού Ημαθίας το 1979, όπου και μεγάλωσα. Γονείς μου είναι ο Στέργιος Μπαρτζώκας, δάσκαλος και η Ευδοξία Μπαρτζώκα – Θεοδωρακοπούλου, ελεύθερη επαγγελματίας. Είμαι παντρεμένος με την δικηγόρο Ελευθερία Δεληγιάννη, με την οποία έχουμε αποκτήσει έναν γιο, το Στέργιο, τεσσάρων ετών σήμερα.



Αποφοίτησα το 1997 από το Λύκειο Μελίκης, τελείωσα τη Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης το 2003 και είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. 

Είμαι μάχιμος Δικηγόρος από το 2006 και διατηρώ το Δικηγορικό μου Γραφείο στη Βέροια.

Διετέλεσα Σύμβουλος - Υπεύθυνος για το Νομό Ημαθίας - των Θυρίδων Νεανικής Επιχειρηματικότητας της Γ.Γ. Νέας Γενιάς, στο Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων την περίοδο 2008-2009.

Διετέλεσα αν. Μέλος του ΔΣ της Σιβιτανιδείου Δημόσιας Σχολής Τεχνών και Επαγγελμάτων την περίοδο 2007-2008.

Μιλάω αγγλικά και γαλλικά.

Την περίοδο 2001-2002 ήμουν Πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών της Νομικής του ΔΠΘ και μέλος της Γραμματείας Πόλης της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Κομοτηνής.

Μετά την αποφοίτησή μου από το Πανεπιστήμιο, διετέλεσα από το 2004 ως το 2010 Πρόεδρος της Ένωσης Νέων Δικηγόρων και Ασκουμένων Θεσσαλονίκης, η οποία υπήρξε η  μεγαλύτερη Ένωση Νέων Δικηγόρων Θεσσαλονίκης.

Διετέλεσα μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ, Υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της ΝΟΔΕ Ημαθίας και Υπεύθυνος για την κατάρτιση του Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας για το Νομό Ημαθίας.

Το 2013 εκλέχθηκα μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ. 

Είμαι μέλος του Λαογραφικού Ομίλου Μελίκης και Περιχώρων, του Συλλόγου Βλάχων Βεροίας, του Συλλόγου Βλάχων Επιστημόνων, του Συλλόγου Νέων Νεοκάστρου και της Εταιρείας Μελετών Ιστορίας και Πολιτισμού Νομού Ημαθίας.


Ήμουν υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία για πρώτη φορά στις εθνικές εκλογές τον Ιανουάριο του 2015, όπου παρ’ ότι πρωτοεμφανιζόμενος κατέλαβα την τρίτη θέση με περίπου 7.000 ψήφους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες