Εξιχνιάσθηκαν ληστείες σε σπίτια ηλικιωμένων στην Ημαθία - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

Εξιχνιάσθηκαν ληστείες σε σπίτια ηλικιωμένων στην Ημαθία



Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία από 6 άτομα, εκ των οποίων οι 2 είναι έγκλειστοι σε καταστήματα κράτησης 

Δρώντας μεταμεσονύχτιες ώρες παραβίαζαν οικίες ηλικιωμένων και με σωματική βία ή απειλή όπλου αφαιρούσαν χρήματα και κοσμήματα



Στο πλαίσιο των ερευνών συνελήφθη 24χρονο μέλος της συμμορίας για κατοχή κάνναβης και όπλων 

Εξιχνιάσθηκαν, μετά από αναλυτική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων στην Ημαθία και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 6 ατόμων.

Πρόκειται για ημεδαπούς ηλικίας 21 έως 36 ετών, δύο από τους οποίους είναι έγκλειστοι καταστημάτων κράτησης και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για συμμορία, ληστείες και κατά περίπτωση παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί όπλων.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, ενώθηκαν σε συμμορία τουλάχιστον από τον Ιούνιο του 2018 και διέπρατταν ληστείες σε βάρος κυρίως ηλικιωμένων ατόμων, σε διάφορες περιοχές της Ημαθίας.

Ως προς τη μεθοδολογία τους, δρούσαν μεταμεσονύχτιες ώρες με διαφορετική κάθε φορά σύνθεση και έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους, παραβίαζαν τις οικίες ηλικιωμένων και με σωματική βία ή απειλή όπλου, τους αφαιρούσαν χρήματα και κοσμήματα.

Όπως εξακριβώθηκε, από τον Ιούνιο του 2018 έως τον Σεπτέμβριο του 2018, διέπραξαν ληστείες και μία απόπειρα ληστείας σε περιοχές της Ημαθίας και συγκεκριμένα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες