28 Ιουν 2019

Στηρίζει Καρατζιούλα ο Αντώνης Σαμαράς!

0 comments

Στηρίζει την Νίκη Καρατζιούλα για βουλευτή ο καρδιολόγος του αιμοδυναμικού εργαστηρίου του Νοσοκομείου Βέροιας, Αντώνης Σαμαράς.

«Οι εργαζόμενοι στο δημόσιο σύστημα υγείας της Ημαθίας αντιμετωπίζουμε καθημερινά δυσκολίες, προβλήματα και προκλήσεις. Στην προσπάθειά μας αυτή χρειαζόμαστε μια δυνατή και αξιόπιστη φωνή να μεταφέρει τα αιτήματα μας και να διεκδικεί καλύτερες συνθήκες περίθαλψης στο υπουργείο υγείας και στην 3η ΥΠΕ. Έναν άνθρωπο που τον γνωρίζουμε και μας γνωρίζει και έχει επαρκή άποψη για τα θέματα που μας απασχολούν. Έναν άνθρωπο μέσα από το ΕΣΥ που γνωρίζει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ασθενής του Νομού μας και τα άτομα με αναπηρία, και πάνω απ' όλα ένα άνθρωπο που θα σταθεί δίπλα μας και μετά τις εκλογές. Για τους λόγους αυτούς σαν λειτουργός της δημόσιας υγείας στην Ημαθία και νεοδημοκράτης, θεωρώ ότι η ιδανικότερη να μας εκπροσωπήσει στη Βουλή είναι η Νίκη Καρατζιούλα και καλώ τους φίλους μου διαδικτυακούς και μη καθώς και τους ασθενείς μου να την τιμήσουμε με την ψήφο μας στις εκλογές της 7ης Ιουλίου» αναφέρει στοfacebook.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε