Στην Αλεξάνδρεια η υποψήφια βουλευτής Ημαθίας Ιφιγένεια Βλαχογιάννη - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

Στην Αλεξάνδρεια η υποψήφια βουλευτής Ημαθίας Ιφιγένεια Βλαχογιάννη


Ως πρωτοεμφανιζόμενη στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Ημαθία, η Βεροιώτισσα Ιφιγένεια Βλαχογιάννη επισκεπτόμενη την Αλεξάνδρεια φάνηκε να κερδίζει τις εντυπώσεις στις προσωπικές της επαφές με τους απλούς πολίτες.
Περπάτησε μαζί με τους συνεργάτες της και την οικογένεια της στην τοπική αγορά γνωστοποιώντας την παρουσία της, σε καταστηματάρχες – επιχειρηματίες και υπαλλήλους την συμμετοχή της στις Βουλευτικές Εκλογές.
Το κλίμα ήταν αρκετά φιλικό και εγκάρδιο καθώς η κα Βλαχογιάννη ξέρει να κερδίζει τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή. 
Αργά το απόγευμα της ίδιας ημέρας «μπήκε στα στέκια της νεολαίας». Η βόλτα από τα μαγάζια καφεστίασης επί της Βέτσοπουλου ήταν μείζονος σημασίας. 
Η κα Βλαχογιάννη είχε την ευκαιρία να γνωριστεί και να συνομιλήσει με αρκετά νεαρά άτομα προτρέποντάς τους την συμμετοχή τους με τα κοινά και στο δικαίωμα της ψήφου. Έδωσε λόγο σε νεαρά άτομα να εκθέσουν τις απόψεις τους και τις ιδέες τους για μια κοινωνία με όραμα και στόχους, ακούγοντάς τους για αρκετή ώρα και με προσοχή. 
Όπως η ίδια τόνισε : «Είναι λυπηρό να μην υπάρχουν δουλείες εν έτη 2019 και ικανά άτομα με όρεξη για δουλεία να μην μπορούν να εργαστούν . Είναι επίσης λυπηρό να εγκαταλείπουν την χώρα τους, να φεύγουν και να προοδεύουν στο εξωτερικό. Η νέα Ελλάδα που θέλουμε όλοι μας σκοπεύει να αγκαλιάσει και πάλι τα παιδία της και να τους δώσει κίνητρα και ευκαιρίες για ένα καλύτερο μέλλον.»   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες