Συνάντηση του Τάσου Μπαρτζώκα με αντιπεριφερειάρχη και Διευθυντή Α/θμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας – Επίσκεψη στη λαϊκή αγορά Μακροχωρίου - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

Συνάντηση του Τάσου Μπαρτζώκα με αντιπεριφερειάρχη και Διευθυντή Α/θμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας – Επίσκεψη στη λαϊκή αγορά Μακροχωρίου


Με τον αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη και τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας Διονύση Διαμαντόπουλο συναντήθηκε το πρωί της Παρασκευής 21 Ιουνίου ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Τάσος Μπαρτζώκας, ενώ την ίδια μέρα επισκέφθηκε και την λαϊκή αγορά στο Μακροχώρι Δ. Βέροιας. 

Κατά τη συνάντηση του Τάσου Μπαρτζώκα με τον αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη συζητήθηκαν θέματα της Περιφέρειας και της Π.Ε. Ημαθίας, ενώ συζητήθηκαν με έμφαση  τα αγροτικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο νομός. Μάλιστα, έγινε ιδιαίτερη αναφορά στην πρόσφατη σύσκεψη που συγκάλεσε ο αντιπεριφερειάρχης στη Βέροια και την συνάντηση στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Μεταξύ των θεμάτων που τέθηκαν επίσης ήταν και το ζήτημα του Τελωνείου Βέροιας, συμφώνησαν και οι δύο ότι πρέπει να υπάρξουν εξελίξεις στην διαμόρφωση του χώρου στην ΑΜΑΛΘΕΙΑ, στην περιοχή της Κουλούρας, και βεβαίως τονίστηκε ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να απομακρυνθεί το τελωνείο από τη Βέροια. 

Συζητώντας με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας Διονύση Διαμαντόπουλο ο Τάσος Μπαρτζώκας ενημερώθηκε για την κατάσταση σε υλικοτεχνικές υποδομές και προσωπικό και έγινε γενικότερη συζήτηση για τις προτάσεις της ΝΔ αναφορικά με την Παιδεία. 

Κατά την επίσκεψη του στην λαϊκή αγορά του Μακροχωρίου, ο υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας της ΝΔ είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με παραγωγούς και εμπόρους της λαϊκής και πολίτες, τους έδωσε το φυλλάδιο με τις προτάσεις του για την Ημαθία που ονειρεύεται και τους ζήτησε στις 7 Ιουλίου να προσέλθουν όλοι στις κάλπες και να ψηφίσουν την ΝΔ, για την αλλαγή σελίδας στην χώρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες