30 Ιουν 2019

Η ευτυχία του Λαζάρου Τσαβδαρίδη ο κόσμος και η γυναίκα τού που τον δίνουν δύναμη

0 comments

Αυτή τη φορά από τους κατοίκους στη Μελίκη και στον Παλιό Πρόδρομο, με τις ευχές για καλή επιτυχία να διαδέχονται η μία την άλλη.

Έντονα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και η συγκεκριμένη περιοχή, όπως και ολόκληρος ο Νομός μας, με την προστασία του αγροτικού εισοδήματος να είναι η κυρίαρχη αγωνία και αίτημα.

Επιτακτική η ανάγκη για συνεχή πίεση στα κέντρα αποφάσεων προκειμένου να βρεθούν γόνιμες λύσεις. Επιβάλλεται να μπει τέρμα στον μαρασμό του αγροτικού μας κόσμου και στην εγκατάλειψη της υπαίθρου μας.

Η Ημαθία δεν μπορεί να αρκείται σε σχεδιασμούς του ποδαριού, ούτε σε ανέξοδες υποσχέσεις. Η φωνή των Ημαθιωτών δεν γίνεται να σκορπίζεται στον αέρα μόλις περνάει τα σύνορα του νομού μας. Χρειάζεται να φτάνει δυνατή και ηχηρή στην πρωτεύουσα.

Καλώ όλες τις Ημαθιώτισσες και όλους τους Ημαθιώτες να δώσουμε μαζί έναν ειλικρινή και έντιμο αγώνα, που θα κάνει ξανά τον τόπο μας πρωταγωνιστή.


 δύναμή μου. Το στήριγμά μου.
Η πραγματική κολώνα του σπιτιού και της οικογένειας. 
Μητέρα, επαγγελματίας, σύζυγος, γυναίκα. 
Λίτσα σε ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου!
Τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο χωρίς την αγάπη, τη συμπαράσταση και την κατανόησή σου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε