25 Ιουν 2019

Θερμή υποδοχή στα χωριά για τον Φώτη Κουτσουπιά !!

0 comments


Τα χωριά του νομού Ημαθίας Νησέλι, Πλάτανο, Τρίκαλα, Κορυφή και Κλειδί επισκέφτηκε τη Δευτέρα 25 Ιουνίου ο υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας με τη Νέα Δημοκρατία Φώτης Κουτσουπιάς.

Συνομίλησε με τους κατοίκους και τους ζήτησε τις επερχόμενες εκλογές της 7ης Ιουλίου να δώσουν ισχυρό μήνυμα αλλαγής πορείας για τη χώρα, να επιλέξουν δηλαδή το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Στα παραπάνω χωριά συνάντησε κάποιους κατοίκους γνώριμους από προηγούμενες επισκέψεις του, αλλά ενημέρωσε και καινούργιους ενδιαφερόμενους για την υποψηφιότητα του στις βουλευτικές εκλογές.

Ο Φώτης Κουτσουπιάςαπηύθυνε στους συμπολίτες του κάλεσμα για τις επικείμενες εκλογές: "Σας ζητώ να στηρίξετε τους κόπους σας και τον τόπο σας, επιλέγοντας με την ψήφο σας τη Νέα Δημοκρατία, ώστε να επαναφέρουμε την αισιοδοξία και την ανάπτυξη, τη  ζωντάνια στην περιοχή. Σας καλώ να στηρίξετε και προσωπικά την υποψηφιότητά μου, για να είμαι εκεί με διαθεσιμότητα, ενδιαφέρον και υπευθυνότητα για ότι χρειάζεται για τους Ημαθιώτες, στο μέλλον, όπως και τώρα!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε