Τι καιρό θα κάνει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος - Σε ποιες περιοχές θα βρέξει - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

Τι καιρό θα κάνει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος - Σε ποιες περιοχές θα βρέξει


Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματοςαναμένονται βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά ηπειρωτικά.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του Realfm Παναγιώτη Γιαννόπουλο, το Σάββατο αναμένονται κάποιες καταιγίδες στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα θα παραμείνει μία όμορφη καλοκαιρινή μέρα με λίγα σύννεφα το μεσημέρι και κάποιες μπόρες σε ορεινές περιοχές. Για εκείνους που θέλουν να απολαύσουν τη θάλασσα θα είναι μία όμορφη μέρα με τους ανέμους στο Αιγαίο να φτάνουν τα 6 μποφόρ.

Από την Κυριακή και μετά, ο καιρός γίνεται άστατος. Την Κυριακή σε ορεινές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας θα έχουμε καταιγίδες. Από τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος θα είναι αρκετές οι καταιγίδες και οι μεσημεριανές μπόρες σε όλα τα ηπειρωτικά. Θα έχουμε και στην Κρήτη κάποια φαινόμενα, ενώ προβλέπεται καταιγίδα και στη Ρόδο. Στην Αττική πιθανότατα δεν θα βρέξει, ενώ στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένονται κάποιες μπόρες.

Σύμφωνα με τον Παναγιώτη Γιαννόπουλο, από τη Δευτέρα μέχρι την Τετάρτη αναμένονται μεσημεριανές μπόρες σε αρκετές ηπειρωτικές περιοχές. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμαίνεται στους 32 – 33 βαθμούς Κελσίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες