5 Ιουν 2019

Συρμούλα Τζήμα- Τόπη :Σας ευχαριστώ από καρδιάς που εμπιστευθήκατε τον συνδυασμό μας Βέροια Πρωτεύουσα Πόλη

0 comments

Αγαπητοί συμπολίτες, σας ευχαριστώ από καρδιάς που με εμπιστευθήκατε, με εκλέξατε Δημοτική Σύμβουλο Βέροιας και με κατατάξατε για άλλη μία φορά στην πρώτη θέση των σταυρών προτίμησης. Το γεγονός αυτό με συγκινεί και με κάνει να αισθάνομαι τεράστια ευθύνη απέναντί σας, ώστε να συνεχίσω με ακόμη περισσότερο ζήλο την αυτοδιοικητική μου πορεία.  Να είστε βέβαιοι ότι θα τιμήσω την εμπιστοσύνη που μου δείξατε. 

                 Σας ευχαριστώ από καρδιάς που εμπιστευθήκατε τον συνδυασμό μας Βέροια Πρωτεύουσα Πόλη και πιστέψατε στις ιδέες  και τις προτάσεις μας για αυτόν τον τόπο.           Σε ό,τι με αφορά είμαι έτοιμη να ανταποκριθώ  στις νέες ευθύνες μου για μια γόνιμη και αποτελεσματική θητεία και είμαι στη διάθεση σας οποτεδήποτε κρίνετε ότι η παρέμβαση μου θα λειτουργήσει υπέρ της εξυπηρέτησης των πολιτών του Δήμου μας, τασσόμενη ανεπιφύλακτα στο πλευρό κάθε πολίτη ή φορέα που αγωνίζεται για το καλό του συνόλου, ακόμη και αν αυτό θα συγκρουστεί με στατικές αντιλήψεις του παρελθόντος. 

              Να ευχαριστήσω βεβαίως μέσα απ΄ την καρδιά μου την επικεφαλής μας, Γεωργία Μπατσαρά, όπως και όλους τους συναγωνιστές και συνυποψήφιους μου για τον έντιμο και ωραίο αγώνα που δώσαμε, την αγαπημένη μου οικογένεια και όλους τους φίλους και τους ανθρώπους που με στήριξαν με την αγάπη και την εκτίμηση τους σε αυτή  την προσπάθεια.                                                                  

                                                                                Σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά 

Συρμούλα Τζήμα- Τόπη 

Δημοτική Σύμβουλος Βέροιας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε