22 Ιουν 2019

Δήλωση Μιχάλη Χαλκίδη για τις εκλογές

0 comments
Σε λίγες μέρες δίνεται η ευκαιρία στους Έλληνες πολίτες να απαλλαγούν δια της ψήφου και μετά από τέσσερα χρόνια αντιφατικών πολιτικών, από την πιο καταστροφική κυβέρνηση  των τελευταίων δεκαετιών. Προφανώς η απερχόμενη κυβέρνηση αφήνει φεύγοντας "πλίνθους και κέραμους ατάκτως ερριμμένους".

Η μόνη φερέγγυα επιλογή διεξόδου από τα αδιέξοδα,είναι η Νέα Δημοκρατία υπό την ηγεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στον αγώνα αυτό έχουμε χρέος όλοι μας, παραμερίζοντας τις όποιες δικαιολογημένες ή μη πικρίες και διαφορετικές θεωρήσεις,  να στρατευθούμε .

Σαν  στέλεχος και  πρώην βουλευτής της παράταξης,έχω χρέος και θα το τιμήσω στο ακέραιο, να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για την μεγαλύτερη δυνατή νίκη της παράταξης. Στον αγώνα αυτό καλώ όλα τα στελέχη, τα μέλη, τους φίλους και τους παλαιούς συναγωνιστές να αγωνιστούμε για την σωτηρία  του τόπου και την ευημερία . Δεν υπάρχουν περιθώρια δεύτερων σκέψεων. Η μάχη είναι μία και  είναι η αντικατάσταση της ερμαφρόδιτης και αντιφατικής   κυβερνητικής πολιτικής του σήμερα.

Μιχάλης Χαλκίδης

π.Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε