5 Ιουν 2019

«Μιλώ για τα παιδιά μου» ευχαριστήριο του Προμηθέα για την εκδήλωση του τμήματος χορωδίας

0 comments

Αγαπημένοι φίλοι και φίλες,
μια ακόμα δημιουργική διαδρομή του Προμηθέα έφτασε στο τέλος της.

Τη Δευτέρα 3 Ιουνίου στο Χώρο Τεχνών Βέροιας, η χορωδία του συλλόγου μας “μίλησε για τα παιδιά της” ξεδιπλώνοντας και αναδεικνύοντας με ευαισθησία και συναισθηματισμό τη σύγχρονη φυγή των Ελλήνων σε ξένους τόπους. Μια όμορφη βραδιά που με τη σύμπραξη μουσικών ακουσμάτων, ποίησης και χορού εντυπωσίασε το κοινό και προκάλεσε συναισθήματα βαθιάς συγκίνησης.

Ο σύλλογός μας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους τους συντελεστές της παράστασης που συνέβαλαν ο καθένας ξεχωριστά και ουσιαστικά στην πραγματοποίησή της.

Συγκεκριμένα...
Eυχαριστούμε από καρδιάς τον διευθυντή ορχήστρας και χορωδίας του συλλόγου Αλέξανδρο Ιωσηφίδη για την απόλυτη αφοσίωση και συνέπεια στη δημιουργία της παράστασης. Ευχαριστούμε τους εξαιρετικούς μουσικούς και μέλη της χορωδίας καθώς και τους εκλεκτούς ηθοποιούς και χορευτές που με δημιουργική διάθεση και πνεύμα συνεργασίας συμμετείχαν στην εκδήλωση .
Ευχαριστούμε επίσης τους συμπαραστάτες χορηγούς που με την πολύτιμη συνεισφορά τους στάθηκαν και φέτος στο πλευρό μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ τέλος σ’ όλους εσάς που μας αγκαλιάσατε τόσο θερμά για άλλη μια φορά. Η ζεστή σας ανταπόκριση μας δίνει θετική ενέργεια να συνεχίσουμε τις καλλιτεχνικές μας δραστηριότητες!!!

Εις το επανιδείν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε