Τρίκαλα Ημαθίας: Συγκλονίζει η αυτοκτονία του 37χρονου - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Σάββατο 22 Ιουνίου 2019

Τρίκαλα Ημαθίας: Συγκλονίζει η αυτοκτονία του 37χρονου



Συγκλονίζει η αυτοκτονία του 37χρονου Β.Μ.  στα Τρίκαλα Ημαθίας ο οποίος εργαζόταν τα τελευταία πέντε χρόνια σε εργοστάσιο  που βάζει λουκέτο.

Συνάδελφοί του τονίζουν στο protothema.gr πως ο άτυχος Β. Μ. έβαλε τέλος στην ζωή του επειδή έχασε την δουλειά του.

Κανείς δεν περίμενε πως ο 37χρονος Β. Μ. θα έφτανε να βάλει τέλος στην ζωή του καθώς είχε έρθει αντιμέτωπος με το εργασιακό αδιέξοδο μετά και το κλείσιμο του εργοστασίου γάλακτος στο Πλατύ Ημαθίας.

«Ο Β.Μ. εργαζόταν γύρω στην πενταετία στο εργοστάσιο, μιλάμε για ένα ευγενικό, ήσυχο και εργατικό παιδί. Ένας ορθολογικότατος άνθρωπος. Πριν από μια εβδομάδα η εταιρία μας, έβγαλε, ένα εθελούσιο πρόγραμμα, δίνοντάς μας διπλάσια αποζημίωση ή απόλυση. Εμείς μέσω του υπουργείου προσπαθήσαμε να βρούμε μια μέση οδό. Καταφέραμε να πάρουμε μια παράταση και να πάει η πρόταση της εταιρίας μέχρι την Τρίτη 18 Ιουνίου. Την Τρίτη το μεσημέρι ο Β.  όπως και όλοι οι υπόλοιποι εργαζόμενοι, είχαν έρθει σε τρομερή πίεση καθώς σκεφτόμασταν όλοι τι θα κάνουμε και αν θα δεχτούμε την εθελουσία ή να συνεχίσουμε τον αγώνα μας. Ο Β. τελικά δέχτηκε να υπογράψει την εθελουσία» είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μισοκέφαλος συνάδελφος του άτυχου 37χρονου.
https://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες