Φορολογικός "καύσωνας" διαρκείας: Τι θα πληρώσετε έως το τέλος του 2019 - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

Φορολογικός "καύσωνας" διαρκείας: Τι θα πληρώσετε έως το τέλος του 2019


"Φορολογικός" καύσωνας με τις υποχρεώσεις και τους φόρους που θα πρέπει να τακτοποιηθούν έως το τέλος του έτους να είναι πολλές.

Έως τις 29 Ιουλίου θα πρέπει οι φορολογούμενοι να υποβάλουν τις φορολογικές δηλώσεις τους στο Taxisnet. Οι φορολογούμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν ανατρέπεται το χρονοδιάγραμμα πληρωμής του φόρου εισοδήματος που προκύπτει από την εκκαθάριση των δηλώσεων.

Οι φορολογούμενοι με χρεωστικό εκκαθαριστικό σημείωμα θα πρέπει να πληρώσουν την πρώτη από τις τρεις διμηνιαίες δόσεις του φόρου εισοδήματος έως και τις 31 Ιουλίου. Η δεύτερη δόση εξοφλείται έως τις 30 Σεπτεμβρίου και η τρίτη μέχρι τις 29 Νοεμβρίου.

Σε κάθε περίπτωση, οι φορολογούμενοι μπορούν να σπάσουν την οφειλή τους σε περισσότερες δόσεις. Αυτό θα συμβεί είτε εξοφλώντας τον φόρο με πιστωτική κάρτα κερδίζοντας έως και 12 μηνιαίες άτοκες δόσεις είτε με βάση την πάγια ρύθμιση των 12 μηνιαίων δόσεων που επιβαρύνονται με επιτόκιο 5% ετησίως.

Τα εκκαθαριστικά του ενιαίου φόρου ιδιοκτησίας ακινήτων θα αναρτηθούν τέλη Αυγούστου στο taxisnet. Η πρώτη δόση του φόρου θα πληρωθεί στα τέλη Σεπτεμβρίου και η τελευταία τον Ιανουάριο του 2020, όπως όλα δείχνουν μετά και την παράταση που δόθηκε για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων.

Έως το τέλος του έτους θα πρέπει οι φορολογούμενοι να πληρώσουν και τα τέλη κυκλοφορίας των οχημάτων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες