Εξιχνιάσθηκε ληστεία σε βάρος 60χρονης στην Ημαθία - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Εξιχνιάσθηκε ληστεία σε βάρος 60χρονης στην Ημαθία



Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 2 ατόμων

Παραβίασαν την οικία της και με απειλή μαχαιριού αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και τραπεζική κάρτα με την οποία έκαναν αναλήψεις χρημάτων

Εξιχνιάσθηκε μετά από αναλυτική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, ληστεία που έγινε τον Φεβρουάριο του 2018 σε βάρος 60χρονης ημεδαπής στην Ημαθία.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο αλλοδαπών ηλικίας 40 και 37 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, ενεργώντας από κοινού τα ξημερώματα της 10ης Φεβρουαρίου 2018, παραβίασαν οικία 60χρονης ημεδαπής σε περιοχή της Ημαθίας και αφού την ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 60 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και μία τραπεζική κάρτα.

Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας την παραπάνω τραπεζική κάρτα, έκαναν σε περιοχή της Θεσσαλονίκης αναλήψεις χρημάτων συνολικού ύψους 140 ευρώ.

Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνονται ακόμη 2 αλλοδαποί ηλικίας 42 και 40 ετών, για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος, καθώς διαπιστώθηκε ότι χρησιμοποιούσαν το παραπάνω κλεμμένο κινητό τηλέφωνο.

Η δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες