2 Μαΐ 2019

Πάρε κόσμε να χεις εκεί στη Νάουσα


Προεκλογικός οργασμός στο δήμο Νάουσας, τι αναπλάσεις, τι νέο δημαρχείο, τι νέα εκκλησία, Πάρε Κόσμε ..... Πέντε χρόνια περίμενε για να μας πει προεκλογικά ο κ.Κουτσογιαννης ότι θα γίνουν ολα μαζί την άλλη τετραετία. Προφανώς εχει γίνει αντιληπτό οτι πλησιάζει το τέλος της δημοτικής του αρχής και η καθημερινή ατζέντα περιλαμβάνει κάθε είδους παροχολογία.


 Βρε Δήμαρχε δε σου είπε ο επικοινωνιολόγος σου οτι ο κόσμος δεν ειναι χαζός και οτι πλεον με υποσχέσεις στο και πέντε δεν μπορεί να αλλάξει το αρνητικό κλίμα που δημιούργησες εσυ και οι ελάχιστοι συνεργάτες που  έμειναν δίπλα σου και αυτοί ειναι σχεδόν μόνο όσοι έχουν η είχαν έμμισθη θέση. Λες να εχουν ξεχάσει οι δημότες της Νάουσας την υπόσχεση οτι θα έβλεπαν έσοδα απο τα υδροηλεκτρικά μεσα στο 2018; Να ξέχασαν οτι η μεγαλύτερη επένδυση που βρήκες να φέρεις ήταν η παραγωγή κάνναβης στις τοπικές κοινότητες, κατι που δε πέρασε στον έλεγχο νομιμότητας απο την αποκεντρωμένη; Λες να ξέχασαν το ότι κάηκε το νέο δημοτικό αυτοκίνητο στα Εξάρχεια γιατί δεν φρόντισες να το βάλεις σε ενα πάρκινγκ; Λες να ξεχάσαν τίνος ηταν η εταιρία που προβάλει ταινίες σε δημοτικά κτήρια; Το μόνο που σίγουρα θα ξεχάσουν οι δημότες είσαι εσύ. Και αυτό θα γίνει πολύ γρήγορα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε