Συνάντηση Αντώνη Μαρκούλη με φιλοζωικές οργανώσεις για το πρόβλημα των αδέσποτων - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

Συνάντηση Αντώνη Μαρκούλη με φιλοζωικές οργανώσεις για το πρόβλημα των αδέσποτων


Συνάντηση με φιλοζωικές οργανώσεις του δήμου είχε ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας Αντώνης Μαρκούλης, με αντικείμενο, φυσικά, την υφιστάμενη ανεπάρκεια στην αντιμετώπιση του φαινομενικά άλυτου προβλήματος των αδέσποτων. 

Από τις φιλοζωικές οργανώσεις τέθηκαν τα εξής ζητήματα: η πρόσβαση στους χώρους του κυνοκομείου και του καταφυγίου, ο έλεγχος της ηλεκτρονικής σήμανσης των δεσποζομένων, ώστε να σταματήσει το απαράδεκτο γεγονός της εγκατάλειψής τους, η τήρηση βιβλίων εισερχομένων-εξερχομένων σκύλων στο κυνοκομείο, η ενημέρωση της ιστοσελίδας του Δήμου, η ενίσχυση της φιλοζωικής παιδείας, η γνωστοποίηση στους δημότες του κόστους λειτουργίας του κυνοκομείου, η λήψη μέριμνας για την άδεια (διάρκειας ενός μήνα) που θα λάβει το επόμενο διάστημα ο κτηνίατρος προκειμένου να αποφευχθεί ο πολλαπλασιασμός των ήδη συσσωρευμένων προβλημάτων κ.α.

Στη συνάντηση με τον Αντώνη Μαρκούλη, παραβρέθηκαν εκπρόσωποι του Συλλόγου Ζωοφίλων Ημαθίας Ζ.Ω.Η. και του Φιλοζωικού Ομίλου Ημαθίας.

Ο Αντώνης Μαρκούλης διαβεβαίωσε ότι η δική του Δημοτική Αρχή θα δώσει άμεσα λύση στο χρόνιο πρόβλημα των αδέσποτων εφαρμόζοντας το σχετικό νομοθετικό πλαίσιο, κάτι που άλλωστε αναγράφεται και στο αναλυτικό πρόγραμμα του συνδυασμού «Προτεραιότητα στον Πολίτη».


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Και από τα αδέσποτα θα μας σώσει αυτός ο άνθρωπος. Από τα αδέσποτα τα δικά του ποιος θα μας σώσει ?

Post Bottom Ad

Σελίδες