15 Μαΐ 2019

Ο Χρήστος Τσιούντας για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές

0 comments

Για να ξετυλίξει κάποιος το κουβάρι της ενασχόλησής μου με τα κοινά του τόπου μας, πρέπει να “ταξιδέψει” στο μακρινό 1986.

Συμμετέχοντας σε πάμπολλες εκλογικές διαδικασίες, έχοντας τιμηθεί δεόντως με την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου και υπηρετώντας την τοπική αυτοδιοίκηση σε όλες της τις βαθμίδες και από όλες σχεδόν τις θέσεις, η νέα πρόκληση του «Κλεισθένη», με τα καλά και τα «στραβά» του, δεν θα μπορούσε να με αφήσει αδιάφορο.

Σε όλη αυτή τη μακρά πορεία της ενασχόλησής μου με τα κοινά, αλλά και της επαγγελματικής σταδιοδρομίας μου, υπήρξα πάντα υποστηρικτής της συνεργασίας μεταξύ των αιρετών και της προσπάθειας σύνθεσης προτάσεων και απόψεων προς το συμφέρον των συμπολιτών μου.

Στο νέο τοπίο που θα διαμορφωθεί μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές στις 26 Μαΐου και 02 Ιουνίου, θα απαιτηθεί “συνεννόηση” και ευρεία σύνθεση δυνάμεων στα συμβούλια που θα κληθούν να ασκήσουν διοίκηση στους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης όλων των βαθμίδων. 

Έτσι αποφάσισα να ζητήσω τη στήριξή σας, συστρατεύοντας τις δυνάμεις μου με το συνδυασμό “Πρωτεύουσα Πόλη”, της υποψήφιας Δημάρχου Γεωργίας Μπατσαρά, έχοντας την βεβαιότητα, πως η εμπειρία της τόσο στην κεντρική πολιτική σκηνή του τόπου αλλά και στην τοπική αυτοδιοίκηση, θα συμβάλει στην αποτελεσματική διοίκηση του Δήμου Βέροιας και την πεποίθηση πως κι εγώ από την πλευρά μου, εφόσον οι συμπολίτες μου με τιμήσουν με την εμπιστοσύνη τους, θα προσθέσω ένα λιθαράκι στον κοινό στόχο όλων μας, που δεν είναι άλλος, από το να φέρουμε το Δήμο της Βέροιας, στη θέση και στο επίπεδο που όλοι επιθυμούμε. 

Τσιούντας Χρήστος

Τέως Δήμαρχος Δήμου Δοβρά

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Βέροιας

Με το συνδυασμό «Βέροια Πρωτεύουσα Πόλη»

Της υποψηφίας Δημάρχου Γεωργίας Μπατσαρά


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε