15 Μαΐ 2019

Συνεχίζοντας τον κύκλο επαφών του με φορείς της πόλης ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Παπαγιάννης

0 comments

Συνεχίζοντας τον κύκλο επαφών του με φορείς της πόλης ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Παπαγιάννης επισκέφθηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας, επικεφαλής πολυμελούς ομάδας υποψηφίων συμβούλων της παράταξης του "Δικαίωμα για νέα Βέροια".
Στη συνάντηση του με τα στελέχη της ΠΥ που διεξήχθη σε πολύ φιλικό κλίμα, ο κύριος Παπαγιάννης είχε την ευκαιρία να τους ευχαριστήσει για την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο και να δεσμευτεί, πως από την 1η Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία και συνεννόηση με τη Διοίκηση της Πυροσβεστικής, ώστε να οικοδομηθεί ένα ισχυρό πλαίσιο συνεργασίας, προς όφελος του τόπου, τόσο στα μείζονα θέματα αντιπυρικής προστασίας όσο και στα ζητήματα πολιτικής προστασίας. "Εμείς θα κάνουμε, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας, το παν ώστε να διευκολύνουμε το έργο των στελεχών της Πυροσβεστικής. Θα έχουμε ανοιχτή γραμμή, 24 ώρες το 24ωρο, ώστε να λύσουμε προβλήματα, δίνοντας προτεραιότητα στον τομέα της πρόληψης των πυρκαγιών", σημείωσε ο κύριος Παπαγιάννης και προσέθεσε: "Η διάνοιξη και συντήρηση αντιπυρικών ζωνών, ο καθαρισμός των ρεμάτων και άλλων κοινόχρηστων χώρων από χορτάρια είναι δράσεις ζωτικής σημασίας που οφείλουμε να υλοποιήσουμε, σε συνεννόηση με την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Ο τόπος μας δεν θα μείνει απροστάτευτος", κατέληξε.

Ιωάννης Μ. Παπαγιάννης 
Υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας 
"Δικαίωμα για νέα Βέροια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε