Μιχάλης Χαλκίδης: Ήρθε ο υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ στη Μελίκη να στηρίξει Ναλμπάντη - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Μιχάλης Χαλκίδης: Ήρθε ο υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ στη Μελίκη να στηρίξει Ναλμπάντη


Το τελευταίο διάστημα και λόγω της προφανούς κατάρρευσης των εκλογικών ποσοστών της κυβερνητικής παράταξης στην μάχη για το Ευρωκοινοβούλιο  αλλά και στην τοπική αυτοδιοίκηση, στελέχη πρώτης γραμμής της κυβέρνησης επισκέπτονται πόλεις ανά τη χώρα και υπόσχονται όλα σε όλους.


Ο στόχος προφανής. Αφενός να στηρίξουν το Ευρωψηφοδέλτιο, το οποίο βρίσκεται σε ιστορικά χαμηλά, αφετέρου να ενισχύσουν τους υποψηφίους Δημάρχους που στηρίζονται από τον κομματικό μηχανισμό του Συριζα. Η τακτική που ακολουθείται στις συγκεντρώσεις αυτές είναι, χαμηλής έντασης τοποθετήσεις, υποσχεσιολογία άνευ προηγουμένου και αποφυγή στο να τεθούν τα θέματα στις πραγματικές τους διαστάσεις.


Την Τετάρτη το πρωί και στην αίθουσα του Δημαρχείου στην Μελίκη, έλαβε χώρα μια τέτοιου τύπου "συγκέντρωση". Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ.Σταύρος Αραχωβίτης ήταν ο εκλεκτός προσκεκλημένος, συνοδευόμενος και από τον Διοικητή του ΕΛΓΑ. Απώτερος σκοπός της "επίσκεψης" να στηριχτεί η υποψηφιότητα του υποψηφίου Δημάρχου, που τυγχάνει της στήριξης του Συριζα, Κώστα Ναλμπάντη.


Την πολιτική αυτή φιέστα, από τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που παρίσταντο (μεταξύ αυτών σιωπηλώς παρακολούθησε και το μέλος της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας του νομού μας, ο σημερινός Δήμαρχος Παναγιώτης Γκυρίνης), "χάλασε" ο υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Αλεξάνδρειας Μιχάλης Χαλκίδης.


Έμπειρος πολιτικά, γνώστης των θεμάτων και με το κύρος που του προσδίδει η δεκαετής και πλέον θητεία στο κοινοβούλιο, στην τοποθέτησή του, μετέθεσε το "περιεχόμενο" της συγκέντρωσης, από συγκέντρωση στήριξης υποψηφίου, σε απολογισμό για την δεινή θέση στην οποία βρίσκεται ο αγροτικός κόσμος της περιοχής μας . Παράλληλα κατέδειξε  και την ανυπαρξία κυβερνητικού σχεδίου στήριξης του αγροτικού κόσμου."Οι αγρότες χρειάζονται ισχυρές αποζημιώσεις για να ξαναμπούν στα χωράφια τους" δήλωσε και απέσπασε τα χειροκροτήματα όλων των παρισταμένων αγροτών.


Αναφέρθηκε στις ζημίες που υπέστησαν οι αγρότες, στο οικονομικό αδιέξοδο που βρίσκονται για τη νέα καλλιεργητική χρονιά και εύστοχα μίλησε για την ανυπαρξία στήριξης εκ μέρους του ΕΛΓΑ, επισημαίνοντας ότι ενώ οι κρατήσεις των αγροτών  σχεδόν   πενταπλασιάστηκαν, οι αποζημιώσεις κινούνται πάνω κάτω στα ίδια επίπεδα με το παρελθόν! Υποχρέωσε τον παριστάμενο υπουργό Γεωργικής Ανάπτυξης κ. Σταύρο Αραχωβίτη να παραδεχτεί  ότι είναι λογική η "απαίτηση" των αγροτών και να δεσμευτεί το θέμα να εξεταστεί με θετική άποψη.


Είναι μια εμπράγματη απόδειξη ότι ο Δήμος μας θέλει έναν "ηγέτη" με γνώση, πολιτικό βάρος και κύρια με θέληση να συγκρουστεί για τα συμφέροντα των πολιτών. Χαρακτηριστικά που σήμερα εκ των υποψηφίων Δημάρχων έχει ο Μιχάλης Χαλκίδης.


Γραφείο Τύπου

"Δύναμη Ανατροπής

Νέα Σελίδα"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες