7 Μαΐ 2019

Ποιός είναι ο Αγγέλου Νίκος στον συνδυασμό του Παύλου Παυλίδη

0 comments

Γεννήθηκα στη Βέροια το 1947. Είμαι παντρεμένος  με την Αικατερίνη Γκανάρα  και δημιούργησα μια υπέροχη πολύτεκνη οικογένεια με τέσσερα παιδιά. Την λογίστρια Έλσα, την Πελαγία και τον Μερκούριο που είναι αστυνομικοί και τον Κωνσταντίνο που εργάζεται ως αυτοκινητιστής.

Η εργασιακή μου εμπειρία ξεκινάει από το επάγγελμα του οδοντοτεχνίτη για εννέα έτη. Επίσης, τη δεκαετία του 1970 εργάστηκα ως ελεύθερος επαγγελματίας και ιδιοκτήτης στεγνοκαθαριστηρίου. Σήμερα εργάζομαι ως αυτοκινητιστής.

Το ενδιαφέρον μου για τη βελτίωση της καθημερινότητας αλλά και ιδιαίτερα των συνθηκών εργασίας των συναδέλφων μου με οδήγησαν στην ίδρυση του σωματείου στεγνοκαθαριστηριων καθώς επίσης και στην δημιουργία του συλλόγου «ΕΝ ΒΕΡΟΙΑ ΦΥΤΙΩΤΩΝ»

Συμμετέχω ενεργά στα πολιτιστικά και καλλιτεχνικά δρώμενα του τόπου μου επιλέγοντας να αξιοποιήσω κάθε φυσική ομορφιά και δυνατότητα της περιοχής για ένα αναβαθμισμένο βιοτικό επίπεδο ζωής των συνδημοτών μου.

Επιπροσθέτως, έχω διατελέσει πρόεδρος του σωματείου των αυτοκινητιστών δημοσίας χρήσης του νομού Ημαθίας και πρόεδρος της εταιρείας μεταφορών «Μακεδών».

Διετέλεσα πρόεδρος του αθλητικού ποδοσφαιρικού συλλόγου Φυτειάς όπου δραστηριοποιήθηκα ενεργά για πολλά χρόνια.

Τέλος πολιτεύομαι από το 1996 έως και σήμερα εκλεγμένος αρχικά ως κοινοτικός σύμβουλος και έπειτα ως πρόεδρος της κοινότητας της Φυτειάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε