11 Μαΐ 2019

Συνάντηση με τη Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Κώστας Ναλμπάντης: Θεσμικός σύμβουλος και συνεργάτης μας ο εμπορικός κόσμος

0 comments

Συνάντηση με τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου είχε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Κώστας Ναλμπάντης συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους της παράταξης του.

Ο κ. Ναλμπάντης τόνισε στους εκπροσώπους του εμπορικού κόσμου ότι επιθυμεί να έχει τον Εμπορικό Σύλλογο συνομιλητή σε ρόλο θεσμικού συμβούλου, στην προσπάθεια βελτίωσης των υποδομών που θα συμβάλουν στην βελτίωση της εμπορικής ζωής της Αλεξάνδρειας.

Απ την πλευρά του δεσμεύτηκε για την επικαιροποίηση της κυκλοφοριακής μελέτης, με στόχο την απρόσκοπτη τροφοδοσία των καταστημάτων, αλλά και την προσβασιμότητα του καταναλωτικού κοινού.

Η διόρθωση τυχόν αστοχιών, με τεχνικές επεμβάσεις, σε σημεία της αστικής ανάπλασης που έχει γίνει στο παρελθόν, με στόχο τόσο την αισθητική όσο και την λειτουργική βελτίωση του κέντρου της Αλεξάνδρειας, είναι στις προτεραιότητες της παράταξης, επεσήμανε ο κ. Ναλμπάντης.

Κεφαλαιώδες θέμα που απασχολεί όλους τους δημότες σε κάθε γωνιά του Δήμου, αλλά ειδικότερα τους επαγγελματίες της τοπικής αγοράς, είναι η διαχείριση των απορριμμάτων. Όπως τονίσθηκε στην συνάντηση, σήμερα δυστυχώς τα προβλήματα είναι πολλά ακόμα και από το στάδιο της αποκομιδής, γεγονός που προκαλεί σημαντικό πρόβλημα στον εμπορικό κόσμο.

Η δέσμευση του κ. Ναλμπάντη είναι ξεκάθαρη. Το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων, σε όλα της τα στάδια (αποκομιδή έως διάθεση) θα αντιμετωπισθεί μέσα από την ένταξη του Δήμου σε πρόγραμμα ολοκληρωμένης διαχείρισης σε συνεργασία με κάποιον εκ των Φορέων Διαχείρισης ΟΤΑ που λειτουργούν ήδη με επιτυχία (παράδειγμα Βέροιας). Η σωστή αποκομιδή σε συνδυασμό με την ορθολογική χωροθέτηση νέων κάδων για την καλύτερη εξυπηρέτηση του Εμπορικού κόσμου, αποτελεί ρεαλιστικό σχεδιασμό που θα υλοποιηθεί άμεσα, τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε