6 Μαΐ 2019

Κατέθεσε την υποψηφιότητά της στο Πρωτοδικείο Βέροιας η Γεωργία Μπατσαρά

0 comments

Την υποψηφιότητά της για τον Δήμο Βέροιας και τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του συνδυασμού της «Βέροια ΠΡΩΤεύουσα Πόλη» κατέθεσε σήμερα Κυριακή 05 Μαΐου 2019, η κα. Γεωργία Μπατσαρά.

Συνοδευόμενη από τον νομικό της σύμβουλο Παναγιώτη Πασσά, υποψήφιους και υποψήφιες Δημοτικούς και Κοινοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού της, καθώς και τον Διευθυντή του εκλογικού της κέντρου κ. Βασίλη Παζάρα, η Υποψήφια Δήμαρχος Βέροιας κατέθεσε στο Πρωτοδικείο Βέροιας τα δικαιολογητικά 70 συνολικά υποψηφίων Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων. 

Μετά την κατάθεση της υποψηφιότητάς της, η Γεωργία Μπατσαρά έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα με την κατάθεση της επίσημης υποψηφιότητας του συνδυασμού μας «Βέροια ΠΡΩΤεύουσα Πόλη» του οποίου είμαι επικεφαλής και συμμετέχουν 70 συντοπίτες μας, διαψεύστηκαν οι κασσάνδρες. Αυτές που επί μήνες και μέχρι χθες, αμφέβαλαν για τη δυναμική που αναπτύσσαμε και αναπτύσσουμε, με σχόλια που σήμερα τους επιστρέφονται.

Ο συνδυασμός «Βέροια ΠΡΩΤεύουσα Πόλη» δηλώνει παρόν στην εκλογική μάχη και με τα άξια στελέχη που διαθέτει θα κερδίσει έναν άνευ προηγουμένου αγώνα. Επαναλαμβάνουμε το μήνυμά μας και ας το λάβουν σοβαρά όσοι μας αμφισβητούν. Πρώτοι από την πρώτη, πρώτοι και τη δεύτερη Κυριακή. Γιατί ο Δήμος μας αξίζει καλύτερα». 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε