18 Μαΐ 2019

Διευκρινίσεις για την παράταση στο Κτηματολόγιο από το Υπουργείο Περιβάλλοντος

0 comments

Του Γιώργου Λυκουρέντζου

Σε απαραίτητες διευκρινίσεις προκειμένου να διαλευκάνει το τοπίο γύρω από την παράταση υποβολής δικαιολογητικών για το Κτηματολόγιοπροέβη το Υπουργείο Περιβάλλοντος ξεκαθαρίζοντας ότι η τροπολογία, η οποία ψηφίστηκε χθες ορίζει ότι η δυνατότητα παράτασης δεν είναι υποχρεωτικά εξάμηνη αλλά μέχρι έξι μήνες.

Απαντώντας σήμερα το πρωί στη Βουλή σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Θανάση Μπούρα, ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Δημαράς απηύθυνε έκκληση στους πολίτες να προστρέξουν στις αρμόδιες υπηρεσίες να δηλώσουν τις περιουσίες τους, ειδάλλως αν εκπνεύσει αυτή η προθεσμία τότε θα εμπλακούν σε μια διαδικασία πολλών εξόδων με τοπογράφους, δικηγόρους κλπ κινδυνεύοντας η περιουσία του να πάει στο Δημόσιο.

ADVERTISING

"Εμείς δεν θέλουμε η περιουσία να πάει στο Δημόσιο. Τι να τα κάνει το Δημόσιο; Εμείς θέλουμε να καλλιεργούνται. Ξεκαθαρίζω ότι δεν έχει δοθεί. Η παράταση θα δοθεί εκτιμώντας τις συνθήκες" είπε ο Υφυπουργός Γ.Δημαράς.

Από την πλευρά του ο βουλευτής της Ν.Δ Θανάσης Μπούρας ζήτησε από την κυβέρνηση να εξαντλήσει κάθε περιθώριο εκτιμώντας μάλιστα ότι το εξάμηνο δεν θα είναι αρκετό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε