Πότε θα γίνουν οι πληρωμές συντάξεων και επιδομάτων από τον ΟΠΕΚΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Πότε θα γίνουν οι πληρωμές συντάξεων και επιδομάτων από τον ΟΠΕΚΑ


Από σήμερα το απόγευμα ξεκινά η πίστωση της 13ης σύνταξης στους ανασφάλιστους υπερήλικες δικαιούχους των παροχών του ΟΠΕΚΑ, όπως αναφέρει ο Οργανισμός σε ανακοίνωση του.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του ΟΠΕΚΑ, τα ποσά πιστώνονται από σήμερα το απόγευμα και θα είναι διαθέσιμα σταδιακά στους δικαιούχους μέχρι το πρωί της Δευτέρας 20 Μαΐου με βάση τις διαδικασίες του συστήματος πληρωμών ΔΙΑΣ και των τραπεζών. Συνολικά θα καταβληθούν 10 εκατομμύρια ευρώ σε 33.853 δικαιούχους ανασφάλιστους υπερήλικες.

Επίσης ανακοινώνεται ότι οι συντάξεις και τα επιδόματα μηνός Ιουνίου θα καταβληθούν στους δικαιούχους ανασφάλιστους υπερήλικες την Τρίτη 28 Μαΐου.

Το επίδομα στεγαστικής συνδρομής και το επίδομα ομογενών – προνοιακά επιδόματα που χορηγούνταν από τους ΟΤΑ έως και το 2018 – θα καταβληθούν στους δικαιούχους την Παρασκευή 24 Μαΐου.

Την Παρασκευή 24 Μαΐου θα καταβληθεί επίσης το ΚΕΑ (Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης) στους δικαιούχους των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως τις 30 Απριλίου 2019. Συνολικά θα καταβληθούν 52,2 εκ. ευρώ σε 255.603 δικαιούχους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες