31 Μαΐ 2019

Παύλος Παυλίδης:Να φύγει αυτή η Δημοτική Αρχή που κοροϊδεύει και ξεγελά τον κόσμο

Η δημοτική μας παράταξη αναδείχτηκε τρίτη πολιτική δύναμη στον όμορφο και ιστορικό Μακεδονικό Δήμο μας. Ως ανεξάρτητος συνδυασμός και χωρίς κομματική ταυτότητα. Με εντολή να αγωνιστούμε πάνω στις προτάσεις που καταθέσαμε και για το καλό του τόπου που ζούμε. Οι ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ μένουμε πιστοί στην αρχική μας πρόταση και στόχο. Να φύγει αυτή η Δημοτική Αρχή που κοροϊδεύει και ξεγελά τον κόσμο με συναλλαγές και υποσχέσεις και ταυτόχρονα καταστρέφει τον τόπο. Και ταυτόχρονα να προχωρήσουμε σε έναν εντελώς διαφορετικό Δήμο. Είμαστε αποφασισμένοι να γυρίσουμε σελίδα στο χθες της απραξίας, της ανικανότητας και των πολιτικών ακροβασιών. Το είπαμε, θα το κάνουμε. 

Υ.Γ. 1. Αυτές τις μέρες πρωταγωνιστούν οι δολοπλόκοι, οι «άρρωστοι» σεναριογράφοι και τα ειδικά «παπαγαλάκια». Θέλει ιδιαίτερη προσοχή και σοβαρότητα από όσους δεν θέλουν την κοινωνία μας άρρωστη.

Υ.Γ 2. Αυτές τις ημέρες διακρίνεις δυο ειδών πολιτικές συμπεριφορές. Αυτούς που ασχολούνται αποκλειστικά για το δικό τους προσωπικό συμφέρον κάνοντας ατομικές προσεγγίσεις ως λάτρεις  του «διαίρει και βασίλευε», της διάσπασης, της συναλλαγής, της ανταλλαγής. Και τους άλλους που συζητούν και είναι διατιθέμενοι να μιλήσουν για σημεία σύγκλισης προς όφελος του τόπου. Σίγουρα η αλαζονεία βρίσκετε στους πρώτους και μας επιβεβαιώνουν για άλλη μια φορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε