Σάρωσε ο Χαλκίδης στην ομιλία του.... πλήθος κόσμου στη Μελίκη - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Κυριακή 5 Μαΐου 2019

Σάρωσε ο Χαλκίδης στην ομιλία του.... πλήθος κόσμου στη Μελίκη


Απόψε οι πολίτες του πρώην Δήμου Μελίκης στέλνουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα σε όλο τον Δήμο μας.
Ένα μήνυμα νίκης των δυνάμεων Ανατροπής.
Ένα μήνυμα νίκης για να αλλάξει ο Δήμος μας σελίδα.
Ένα μήνυμα νίκης για να σταματήσει ο ολισθηρός κατήφορος της σημερινής Δημοτικής Αρχής.
Ένα μήνυμα νίκης για να περάσουμε αρχικά στην κανονικότητα και στην ανάπτυξη αμέσως μετά .

Σας ευχαριστώ όλους από την καρδιά μου. Η παρουσία σας εδώ απόψε αποτελεί για μένα ιδιαίτερη τιμή. Όμως ταυτόχρονα αποτελεί και ηθική δέσμευση. Νιώθω βαρύ το χρέος που επωμίζομαι εγώ και οι συνεργάτες μου να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας.
Είμαι βέβαιος ότι με την δική σας σημερινή δυναμική παρουσία, κλείσατε έναν κύκλο αμφισβητήσεων.
Σήμερα δώσατε τον νικητή των εκλογών.
Σήμερα ξεκινά μια δύναμη ανατροπής την αλλαγή σελίδας.
Σήμερα κιόλας γράφουμε τις πρώτες σειρές της νέας πορείας του Δήμου μας.


Είναι όμως ιδιαίτερη χαρά για μένα το ότι βλέπω ανάμεσά μας νέα παιδιά, που έβαλαν στην άκρη τις όποιες δικαιολογημένες επιφυλάξεις είχαν και ήλθαν μαζί μας.
Θέλω να τους καλωσορίσω από την καρδιά μου και να επισημάνω για αυτά τα παιδιά δύο δεσμευτικές  αποφάσεις.
Σας υπόσχομαι ότι για τέσσερα χρόνια θα κάνω ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό ώστε να επανέλθει η εμπιστοσύνη στις υποσχέσεις των πολιτικών. Θα το δείτε.
Υπόσχομαι όμως και σας καλώ να είστε έτοιμοι, τον τελευταίο χρόνο εγώ προσωπικά θα αναλάβω την «δημιουργία» της νέας δημοτικής παράταξης που θα αναλάβει τις τύχες του τόπου  μας για την επόμενη τετραετία και που θα αποτελείται στην πλειονότητα από νέα παιδιά, νέο αρχηγό της δικής σας επιλογής, τον καλύτερο.
Μπείτε στη μάχη, αγωνιστείτε, διακριθείτε και το μέλλον σας ανήκει.
Πάρτε τις τύχες του τόπου στα χέρια σας.
Αναλάβετε τις ευθύνες σας.
Γίνετε καλύτεροι από εμάς.
Εμείς ως ομάδα και εγώ προσωπικά εγγυόμαστε την ανανέωση.
Εσείς μπείτε από σήμερα κιόλας στον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο.
Τίποτε δεν χαρίζεται.
Ιδού η Ρόδος…


Ευχαριστώ όμως από καρδιάς και τα γνώριμα από αγώνες χρόνων πρόσωπα που αντικρίζω. Ούτε και εγώ θυμάμαι πόσες μάχες δώσαμε μαζί και κερδίσαμε και σας χρωστώ ευγνωμοσύνη για αυτό. 
Σήμερα σας καλώ να δώσουμε άλλη μια μάχη, κρίσιμη για τον τόπο, μάχη επαναφοράς στην ομαλότητα μετά από πέντε χαμένα χρόνια κυριολεκτικά, πριν παραδώσουμε τον Δήμο μας στα παιδιά μας και αφού πρώτα τα ψήσουμε στο καμίνι της δουλειάς για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.
Ανθρωπίνως είμαι συγκινημένος, είναι η τελευταία μάχη, την χρωστάμε στα παιδιά μας.
Ξέρω ότι είστε αγωνιστές .
Πάμε μαζί λοιπόν για την μάχη των μαχών.


Θέλω όμως πριν μιλήσω για τις προτάσεις μας να αναφερθώ σε ένα θέμα που σκοπίμως παραποιείται και διαστρεβλώνονται τα λεγόμενά μου.
Αλήθεια είναι, εδώ γεννήθηκα , εδώ μεγάλωσα, εδώ γέλασα, εδώ έκλαψα, εδώ έχω την οικογένειά μου, εδώ έχω τα εγγόνια μου.
Αγαπώ αυτόν τον τόπο ίσως κάτι  παραπάνω, αλλά νομίζω είναι λογικό και αναμενόμενο. Όμως ακολουθώντας τα λόγια των παππούδων μας, δεν θελήσαμε ποτέ την αδικία σε βάρος άλλων, δεν θα το κάνουμε ούτε τώρα.
Η Μελίκη θα ξαναγίνει ο τόπος που ξέραμε, τόπος ανάπτυξης και ευημερίας, έχει ανθρώπους έντιμους και εργατικούς, όμως αυτό θα γίνει με την αναλογική πρόοδο όλων των περιοχών του Δήμου μας.
Ο Δήμος μας είναι μια άμαξα με τέσσερις τροχούς. Αν ένας εξ αυτών κινηθεί με μεγαλύτερη ταχύτητα, το αποτέλεσμα για το σύνολο θα είναι καταστροφικό.
Θα προχωρήσουμε όλοι μαζί λοιπόν στον δρόμο της ανάπτυξης, αλλά όλοι μαζί.
Αυτά για να μην διακινούνται δολίως περίεργες ερμηνείες των λεγομένων μου.


Ένα σας υπόσχομαι και κρατήστε το.
Θα ανατρέψουμε την σημερινή στασιμότητα.
Θα γυρίσουμε σελίδα.
Θα δημιουργήσουμε τον Δήμο του μέλλοντος.
Θα κάνουμε τον τόπο μας και την ιδιαίτερη πατρίδα μας, Δήμο πρότυπο.
Εμπιστευτείτε μας.


Φίλες και Φίλοι

Σε ότι αφορά τις προτάσεις του συνδυασμού μας και οι οποίες διαμορφώθηκαν αφού πρώτα επισκεφτήκαμε κάθε γωνιά του Δήμου μας.


Θεωρούμε πυλώνα της οικονομικής ανάπτυξης τον αγροτικό τομέα, συνεπώς δίνουμε προτεραιότητα στην παρεμβατική πολιτική που θα ενισχύσει τον χώρο αυτόν.
Θα δημιουργήσουμε Αντιδημαρχία αγροτικής ανάπτυξης, την οποία θα στελεχώσουμε εκτός του πολιτικού προϊστάμενου (Αντιδημάρχου) και με επιστημονικούς συνεργάτες γνώστες του αντικειμένου, ώστε να πετύχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα.
Θα αναλάβω προσωπικά το θέμα των άμεσων αποζημιώσεων από τον ΕΛΓΑ, μια ιστορία που όσο πάει και εξελίσσεται σε γάγγραινα για τον αγρότη.
Θα προχωρήσουμε άμεσα στην ολοκλήρωση του αρδευτικού στις περιοχές Μελίκης- Νεοκάστρου- Προδρόμου- Αγκαθιάς και θα κατασκευάσουμε το αρδευτικό Κυψέλης που θα εξυπηρετήσει την περιοχή.


Στην ίδια ομάδα πρώτης προτεραιότητας τίθεται και ένα θέμα που αποτελεί ανελαστική υποχρέωση κάθε δημοτικής αρχής και είναι το θέμα της καθαριότητας και της συναφούς διαχείρισης των απορριμμάτων. Η κατάσταση γνωρίζετε όλοι ότι είναι τραγική. Άμεσα και με την σύμφωνη γνώμη των εργαζομένων στον χώρο, εάν οι δυνάμεις σε έμψυχο υλικό δεν επαρκούν, θα απαιτήσουμε την πρόσληψη προσωπικού. Μέχρι την πρόσληψη και εφόσον διαπιστωθεί ότι είναι ανθρωπίνως αδύνατον να κρατηθεί ο Δήμος καθαρός με το υπάρχον προσωπικό, θα ζητήσουμε την συνδρομή ιδιωτικού φορέα, ο οποίος θα λειτουργήσει συμπληρωματικά και επικουρικά στο υπάρχον δυναμικό. Σε ότι αφορά τον μηχανολογικό εξοπλισμός, θα κάνουμε το αυτονόητο, αφού αξιοποιήσουμε το υπάρχον, θα προβούμε στην αγορά νέου. Ο τελικός στόχος είναι ένας και μόνο.

Ο Δήμος θα λάμπει.
Θετική εξέλιξη η διαδικασία ολοκλήρωσης του αποχετευτικού, ενός έργου που η πολιτική εκδικητικότητα άφησε πίσω για πέντε χρόνια. Σήμερα δε, που εσπευσμένα για προφανείς λόγους επιχειρήθηκε η κατασκευή του, η περιοχή εμφανίζει την εικόνα βομβαρδισμένου τοπίου. Τέτοια εικόνα είχαμε να δούμε από τις δεκαετίες του πενήντα και του εξήντα. Μια επισήμανση για τον βιολογικό οφείλω να προσθέσω. Θα πρέπει να είναι τέτοιων δυνατοτήτων, ώστε όταν αύριο και τα υπόλοιπα χωριά μπούνε στο «σύστημα», να είναι σε θέση να σηκώσει το φορτίο και να μην χρειάζεται επεκτάσεις και άλλες τέτοιου τύπου συμπληρώσεις. Ότι είναι να γίνει θα γίνει τώρα. Όχι μισοδουλειές.

Στον αθλητικό τομέα θα ενισχύσουμε τα υπάρχοντα σωματεία, τα οποία συνεισφέρουν τα μέγιστα στην διαμόρφωση προσωπικοτήτων πρωτίστως, στην καλώς νοούμενη καθοδήγηση των παιδιών μας και στην λογική του «ευ αγωνίζεσθαι». Τμήμα αυτής της φροντίδας θα είναι προφανώς και η βελτίωση των αθλητικών υποδομών. Είναι σημαντικό άνθρωποι που ανιδιοτελώς και για χρόνια έδωσαν τη ζωή τους στον τομέα αυτόν, να νιώθουν τουλάχιστον ότι το έργο τους αναγνωρίζεται και ο Δήμος είναι δίπλα τους ηθικά αλλά και υλικά.

Στον πολιτισμό θα φροντίσουμε για την στέγαση όλων των πολιτιστικών συλλόγων σε ενιαίο χώρο ει δυνατόν, ώστε να υπάρχει όσμωση  επιμέρους πολιτιστικών δράσεων, στην προοπτική δημιουργίας του ενιαίου, σύνθετου και πολύχρωμου Ελλαδικού πολιτισμού. Στην κατεύθυνση αυτή θα προχωρήσουμε στην δημιουργία ομοσπονδίας πολιτιστικών συλλόγων , με συμμετοχή όλων όσων επιθυμούν και με εγγυημένα τα «ίσα δικαιώματα» ανεξαρτήτως μεγέθους, δυναμικότητας και ιστορικής  διαδρομής. Ο στόχος μας είναι, έναντι τρίτων, να παρουσιάζουμε το καλύτερο κομμάτι ενός εκάστου πολιτιστικού ρεύματος, ώστε η τελική εικόνα να έχει κάτι από όλους και τελικά τον σύγχρονο Ελληνικό όμορφο και πλούσιο πολιτισμό.

Στην παιδεία, πέραν των ανελαστικών υποχρεώσεων που αφορούν τα απαραίτητα κονδύλια για την αντιμετώπιση καθημερινών αναγκών, θα επιδιώξουμε να τοποθετήσουμε φωτοβολταϊκά σε όλα τα σχολεία για προφανείς λόγους. Παράλληλα θα καταθέσουμε προτάσεις εμπεριστατωμένες για δημιουργία μιας τουλάχιστον σχολικής μονάδας πρότυπο. Το ότι είμαστε αγροτική περιοχή δεν σημαίνει ότι τα δικά μας παιδιά έχουν λιγότερα δικαιώματα. Ας γίνει εδώ ένα πρότυπο σχολείο, ας δοθούν εδώ τα κονδύλια για την έρευνα του πως θα πρέπει να είναι το σχολείο του μέλλοντος και ας αντιγράψουν από εδώ την εικόνα αυτού, όταν θελήσουν να το εφαρμόσουν σε μεγαλύτερη κλίμακα. Έχουμε τα ίδια δικαιώματα με τα αστικά κέντρα, πληρώνουμε εξίσου τους φόρους που μας αναλογούν, παράγουμε πλούτο, δικαιούμαστε και θα απαιτήσουμε.

Στο πολύπαθο χώρο της υγείας, είναι εκ των ουκ άνευ η λειτουργία ιατρείου, έστω αγροτικού. Πρέπει να αντιληφθούν κάποιοι και στο κλεινόν άστυ, ότι τα αστεία  τελείωσαν. Η περιοχή δικαιούται παροχής πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και θα την έχει, είτε αρέσει είτε όχι. Στην λογική αυτή είναι και η αγορά ασθενοφόρου. Σημειώστε ότι την ώρα που εμείς οι ανήκοντες στην πολιτισμένη Ευρώπη, μιλάμε για ασθενοφόρο αυτοκίνητο, χώρες της νότιας Αφρικής αναφέρονται σε παροχή πρώτων βοηθειών με την χρήση ελικοπτέρου διακομιδής ασθενών! Νωθρές διοικήσεις αυτοδιοικητικές έκαναν τα αυτονόητα περίπλοκα.

Μόλις χτες εμφανίστηκε και πάλι  στην περιοχή μας και στον Δήμο μας, ομάδα εγκληματιών, οι οποίοι με το πρόσχημα του υπαλλήλου της ΔΕΗ, μπήκαν σε σπίτια με σκοπό την κλοπή. Τελείωσε. Οι πολίτες θα νιώθουν ασφαλείς στον τόπο τους. Αν η πολιτεία σταθεί ανάξια να αντιμετωπίσει το απολύτως λογικό αίτημα παροχής συνθηκών ασφάλειας, εγώ προσωπικά σας εγγυώμαι ότι θα δρομολογήσω, πάντοτε κατά τον νόμο, την διαδικασία αντιμετώπισης του προβλήματος. Αρκετά.  Οι κάθε είδους εγκληματίες θα αντιληφθούν ότι από την επομένη της ανάληψης καθηκόντων, η δουλειά τους θα γίνει πολύ δύσκολη …και ανθυγιεινή …

Έχουμε αναφερθεί εκτενώς στον τομέα κοινωνικής πολιτικής εκ μέρους του Δήμου και συμπληρωματικά με την όποια παρέχει η πολιτεία. Η νέα γενιά, η τρίτη ηλικία και τα άτομα με ιδιαίτερες δεξιότητες θα είναι αυτοί που τύχουν της φροντίδας μας. Σχέδια ρεαλιστικά εφαρμόσιμα, χαμηλού κόστους, υψηλών αποδόσεων, είναι ήδη στη διάθεση της ομάδας μας για εφαρμογή.

Να μην παραλείψω την οργανωτική δομή της δημοτικής υπηρεσίας. Πέραν της χρήσης των σύγχρονων τεχνολογιών, που ήδη σε άλλους Δήμους αποτελούν καθημερινότητα, θα αναδιατάξουμε τις υπηρεσίες με απώτερο σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών. Δεσμεύομαι να προχωρήσω στην πρόσληψη γενικού γραμματέα. Ταυτόχρονα ο Δήμος θα προχωρήσει στην πλήρωση της θέσης νομικού συμβούλου, θέτοντας παράλληλα το αίτημα στην ΚΕΔΕ, οι νομικοί στο εξής να αποφαίνονται για την νομιμότητα των αποφάσεων των δημοτικών συμβουλίων, προληπτικά και με την ευθύνη της εισήγησής τους. Έτσι και τα πρόσωπα που ασχολούνται με τα θέματα του Δήμου, θα είναι προστατευμένα στη λήψη των αποφάσεων και η πολιτεία θα μειώσει στο ελάχιστο την καθημερινή επίσκεψη δημοτικών αρχόντων στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Δώστε μας τη δύναμη να ανατρέψουμε την στασιμότητα.
Δώστε μας τη δύναμη να γυρίσουμε σελίδα.
Όλοι μαζί για ένα καλύτερο αύριο. Όλοι μαζί για ένα καλύτερο  μέλλον των παιδιών μας.
Όλοι μαζί για τη νίκη.

Η νίκη είναι δική μας. Εδώ θα την γιορτάσουμε.
Σε μια γιορτή για όλους.
Ακόμη και αυτούς που για τους δικούς τους λόγους κάνουν λάθος, επιλέγοντας άλλους, εμείς στη γιορτή τους θέλουμε μαζί μας.
Είναι κοινή η μοίρα μας..Είναι λίγος ο χρόνος μας…
Σας ευχαριστώ και πάλι…
Να θυμάστε, η νίκη είναι δική μας, η γιορτή όλων…     




Δύναμη Ανατροπής
Νέα Σελίδα                                                                Αλεξάνδρεια 5/5/2019

                                                        Δελτίο τύπου.

Σήμερα Κυριακή 5/5/2019 ο υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Αλεξάνδρειας Μιχάλης Χαλκίδης, παρουσίασε στην πρώτη προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού του στη Μελίκη, τους συνεργάτες του στην εκλογική μάχη που ακολουθεί και  τις βασικές προτάσεις αντιμετώπισης των προβλημάτων του Δήμου μας.

Συγκεκριμένα.
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
1.ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ   ΤΕΧΝΙΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
2.ΒΑΡΔΑΚΑ ΓΛΥΚΟΜΑΧΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
3.ΓΕΩΡΓΑΚΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
4.ΓΚΙΑΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
5.ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΑΓΡΟΤΗΣ
6.ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
7.ΙΑΚΩΒΙΔΟΥ-ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ-ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ
8.ΚΟΖΙΔΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
9.ΚΟΥΝΔΟΥΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΥΝΤΞΙΟΥΧΟΣ-ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ
10.ΛΦΑΖΑΝΗ ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΆΛΛΗΛΟΣ ΟΑΕΔ
11.ΜΑΚΡΗ-ΤΣΕΛΛΙΑ ΑΝΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΉ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
12.ΜΑΥΡΑΚΑΚΗ-ΜΑΤΡΑΚΑ ΑΡΤΕΜΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΉ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
13.ΜΑΥΡΙΔΟΥ-ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΓΡΟΤΗΣ
14.ΜΕΤΑΞΑ ΠΑΡΘΕΝΑ ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ
15.ΜΠΙΚΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
16.ΠΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ  ΘΩΜΑΣ (ΛΟΧΙΑΣ) ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΗΣ-ΜΕΣΙΤΗΣ
17.ΠΑΠΑΧΑΤΖΗ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΟΙΚΙΑΚΑ
18.ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΗΣ ΕΡΤ
19.ΠΟΥΑΡΙΔΗΣ ΑΒΡΑΑΜ ΠΩΛΗΤΗΣ
20.ΣΥΓΓΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
21.ΤΖΕΠΗΣ ΖΑΦΕΙΡΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
22.ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΕΠΙΠΛΟΤΕΧΝΙΤΗΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΝΤΙΓΟΝΙΔΩΝ
1.ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ ΑΓΡΟΤΗΣ
2.ΛΑΧΑΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΉ ΥΠΆΛΛΗΛΟΣ
3.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ-ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ
4.ΤΣΑΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ
5.ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΡΑΦΑΗΛ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΕΛΙΚΗΣ
1.ΚΟΤΖΗΜΠΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
2.ΚΟΤΣΟΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΑΓΡΟΤΗΣ
3.ΜΑΜΟΥΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ
4.ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΓΕΩΠΟΝΟΣ-ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
5.ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥΣΙΚΟΛΟΓΟΣ
6.ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
7.ΝΑΤΣΙΟΥΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ
8.ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΑΓΡΟΤΗΣ
9.ΤΣΙΛΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΛΑΤΕΟΣ
1.ΑΝΔΡΟΝΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
2.ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ
3.ΓΚΡΕΜΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
4.ΓΡΑΜΜΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
5.ΚΑΡΑΔΗΜΟΥ ΣΟΦΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ-ΣΤΥΛΙΣΤΡΙΑ
6.ΚΥΤΟΥΔΗΣ ΜΟΣΧΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ
7.ΜΑΤΡΑΚΑ ΠΟΛΥΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ-ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ
8.ΜΠΟΥΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
9.ΟΥΖΟΥΝΗ ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ-ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ
10.ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
11.ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ

1.ΕΣΕΡΜΠΟΓΛΟΥ ΙΩΑΚΕΙΜ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
2.ΕΦΡΑΙΜΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ
3. ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ-ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
4.ΜΑΝΤΖΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
5. ΤΣΙΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ
6. ΤΣΟΥΚΑ ΕΛΕΝΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ
7.ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΓΚΑΘΙΑΣ
1.ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ
2.ΚΑΛΟΜΕΝΙΔΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
3.ΚΟΚΚΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ
4. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
5. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ
1.ΒΕΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
2.ΒΕΣΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΖΩΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
3.ΜΠΛΟΥΓΚΟΥΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ
4.ΝΕΣΤΟΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΒΟΗΘΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥ
5.ΧΟΛΕΒΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ
1.ΓΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
2.ΓΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ ΑΓΡΟΤΙΣΣΑ
3.ΓΟΥΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ
4.ΖΟΡΜΠΑ-ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΑΦΝΗ ΑΓΡΟΤΙΣΣΑ
5.ΖΟΡΜΠΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ
6.ΠΑΡΣΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΗΣ






Έχει αξία να επισημάνουμε ότι επιλογή του συνδυασμού μας είναι το υψηλό επίπεδο αντιπαράθεσης, διάλογος επί των προβλημάτων και των τρόπων αντιμετώπισης. Η κατάσταση της χώρας , του Δήμου μας  ειδικότερα, αλλά και ο νέος νόμος για την αυτοδιοίκηση, απαιτούν συγκλίσεις προγραμμάτων. Αυτή είναι η δική μας επιλογή.

Γραφείο Τύπου
Δύναμη Ανατροπής
Νέα Σελίδα.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες