Βράνα Τατιάνα-Μια δυναμική γυναίκα δίπλα στους ΄ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ΄για τον δημο της Βέροιας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 2 Μαΐου 2019

Βράνα Τατιάνα-Μια δυναμική γυναίκα δίπλα στους ΄ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ΄για τον δημο της Βέροιας

Ονομάζομαι Βράνα Τατιάνα. Γεννήθηκα στην Βέροια όπου ζω και κατοικώ. Γονείς μου είναι ο Βρανάς Δημήτρης συνταξιούχος τραπεζικός υπάλληλος και η μητέρα μου η συνταξιούχος Νηπιαγωγός Βράνα Ελένη .
Είμαι απόφοιτος του τμήματος ιστορίας κ Εθνολογίας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, με συμμετοχή σε σεμινάρια – ημερίδες και με κατάρτιση από προγράμματα του τομέα ειδίκευσης μου.
Παράλληλα είχα την χαρά να εργαστώ στο αρχαιολογικό μουσείο fiesole της Φλωρεντίας στην Ιταλία, μουσείο ιδιαίτερα αγαπητό για τους λάτρεις της. Τώρα δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στην ιδιωτική εκπαίδευση ως φιλόλογος και παρέχω τις γνώσεις μου σε παιδιά  γυμνασίου και λυκείου.
Ο τομέας στον οποίο με κάθε ευκαιρία συμμετέχω σε πολλές δραστηριότητες του είναι ο εθελοντισμός και κυρίως όταν αυτός έχει άμεση επαφή και σχέση με τα παιδιά (ΚΕΠΑ – πρωτοβουλία για το παιδί – βιβλιοθήκη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες