27 Μαΐ 2019

Α.Βεσυρόπουλος: "Οι πολίτες με την ψήφο τους "γκρέμισαν" την πιο επικίνδυνη κυβέρνηση που είχε ποτέ η χώρα"

0 comments

Ο Αν.Τομεάρχης Οικονομικών και  Βουλευτής Ημαθίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Η Νέα Δημοκρατία πέτυχε μια μεγάλη νίκη. Οι πολίτες με την ψήφο τους, «γκρέμισαν» την πιο επικίνδυνη κυβέρνηση που είχε ποτέ η χώρα. Η ψήφος των πολιτών δεν ήταν μόνο αποδοκιμασία της κυβέρνησης. Ήταν αποδοκιμασία του κ. Τσίπρα. Ήταν αποδοκιμασία της συμφωνίας των Πρεσπών, της πολιτικής των επιδομάτων που στηρίζονται στην υπερφορολόγηση. Αποδοκιμάστηκαν ακραίες συμπεριφορές κυβερνητικών στελεχών αλλά και οι ανεπίτρεπτες παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη.


Ταυτόχρονα όμως, οι πολίτες έδωσαν και ένα θετικό μήνυμα, με τη στήριξη και την εμπιστοσύνη τους στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στη Νέα Δημοκρατία.

Επέβαλαν τις εκλογές, που έχει ανάγκη ο τόπος.


Η χώρα χρειάζεται μια νέα κυβέρνηση που θα ενώνει και δεν θα διχάζει τους Έλληνες. Μια κυβέρνηση που θα θέσει ως προτεραιότητα την οικονομική ανάπτυξη και τη μείωση των φόρων. Αυτή θα είναι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη». 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε