Καρολίδης Διονύσης-Ανταποκρινόμενος στα κελεύσματα των καιρών ευελπιστώ, με την στήριξη και την εμπιστοσύνη των συνδημοτών μου, να φανώ χρήσιμος - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

Καρολίδης Διονύσης-Ανταποκρινόμενος στα κελεύσματα των καιρών ευελπιστώ, με την στήριξη και την εμπιστοσύνη των συνδημοτών μου, να φανώ χρήσιμος

Γεννήθηκα το 1966 στη Θεσσαλονίκη. Κατάγομαι από τον Τριπόταμο Ημαθίας, ζω και εργάζομαι στη Βέροια.  Είμαι πατέρας δυο παιδιών, της Παγώνας (εκπαιδευτικός) και του Αντώνη (ιδιωτικός υπάλληλος – προπονητής ποδοσφαίρου). Επαγγελματικά δραστηριοποιούμαι έντονα από το 1990 στο χώρο του εμπορίου. Eίμαι συνιδιοκτήτης στην επιχείρηση “Ζ-Κ professional”  που ασχολείται με τον εξοπλισμό χώρων μαζικής εστίασης, η οποία βρίσκεται στην περιοχή του Προμηθέα.
Η ενασχόλησή μου με τα κοινά ξεκίνησε ακόμη από τα μαθητικά μου χρόνια. Υπήρξα πρόεδρος 15μελούς στο λύκειο ενώ παράλληλα συμμετείχα ενεργά σε διάφορους κοινωνικούς αγώνες. Από νεαρή ηλικία ασχολήθηκα με τον αθλητισμό συμμετέχοντας σε τμήματα στίβου,χάντμπολ και ποδοσφαίρου  ενώ για μια 20ετία υπήρξα διαιτητής ποδοσφαίρου σε εθνικό επίπεδο (έως και Β’ Εθνική Κατηγορία). Υπηρέτησα τη στρατιωτική μου θητεία στις ειδικές δυνάμεις με το βαθμό του Λοχία. Επί 6 συνεχόμενα έτη διετέλεσα πρόεδρος στο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 2ου γυμνασίου Βέροιας.
Τα τελευταία τριάντα χρόνια ανέπτυξα έντονη κοινωνική και πολιτιστική δράση, συμμετέχοντας ενεργά στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης, διοργανώνοντας καθώς και παρουσιάζοντας μέρος αυτών.
Από το 2003 έως σήμερα διατελώ πρόεδρος του Πολιτιστικού-Γυμναστικού Συλλόγου “Ο Προμηθέας” Βέροιας ενώ από το 2015 (και για 2η θητεία) είμαι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας. Η αγάπη μου για το θέατρο με οδήγησε στην καθημερινή ερασιτεχνική ενασχόλησή μου με αυτό. Έχω συμμετάσχει με επιτυχία ως ερασιτέχνης ηθοποιός σε 25 έως τώρα θεατρικές παραγωγές (αποσπώντας μεταξύ άλλων σημαντικών διακρίσεων και βραβείο 1ου αντρικού ρόλου στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Κορίνθου) και έχω αναλάβει τη σκηνοθετική επιμέλεια σε 17 θεατρικά έργα.Το 2013 τιμήθηκα με εύφημο μνεία από το Δήμο Βέροιας, για την υποστήριξη πολιτιστικών δράσεων του Δήμου.
ΟΙ καλλιτεχνικές μου ανησυχίες με οδήγησαν να δημιουργήσω την πρώτη θεατρική σκηνή με παιδιά στη Βέροια το 1997, δίνοντας την ευκαιρία σε μικρούς ηθοποιούς να συμμετέχουν σε μια σειρά από αξιόλογες θεατρικές παραστάσεις. Επίσης εμπνεύστηκα και  διοργάνωσα ως καλλιτεχνικός διευθυντής το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου “ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ”, που πραγματοποιήθηκε για 5 συνεχόμενα έτη στην πόλη μας (2000 έως 2004) έχοντας ως στόχο την ενίσχυση και ενθάρρυνση της σύγχρονης ερασιτεχνικής θεατρικής σκηνής σε Ελλάδα και Κύπρο.
Συμμετέχοντας στα κοινά μέσα από μια πληθώρα διαφορετικών δράσεων, αποκομίζοντας σημαντικές πολιτιστικές εμπειρίες και αποκτώντας ταυτόχρονα άμεση γνώση των προβλημάτων, αποδέχθηκα με τιμή και αίσθημα ευθύνης την πρόσκληση του Παύλου Παυλίδη να υποβάλλω την  υποψηφιότητά μου ως δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ». Ανταποκρινόμενος στα κελεύσματα των καιρών ευελπιστώ, με την στήριξη και την εμπιστοσύνη των συνδημοτών μου, να φανώ χρήσιμος και να υπηρετήσω με δυναμισμό και φρόνηση τον τόπο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες