Οι συνεργασίες και οι ανατροπές στο δήμο Βέροιας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Οι συνεργασίες και οι ανατροπές στο δήμο Βέροιας

Λίγες ημέρες μείνανε για τις δεύτερες εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης...

Ο Κώστας Βοργιαζίδης και η Γεωργία Μπατσαρά θα είναι οι μονομάχοι του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών για τον Δήμο Βέροιας...

Ο νυν δήμαρχος κατάφερε να συγκεντρώσει ένα υψηλό ποσοστό κοντά στο 37%... Και είναι πρώτος σε ψήφους της πρώτης Κυριακής..

Άραγε ανατρέπεται όλο μου το σκηνικό;

Κατά την άποψη μας φυσικά και ανατρέπεται...μην ξεχνάμε ότι ο Λάζαρος τσαβδαρίδης είχε φτάσει 48% και έχασε τις εκλογές στην δεύτερη Κυριακή αν και η Χαρούλα ουσουλτζόγλου ήταν αρκετά πίσω... Όπως και ο Κώστας καραπαναγιωτίδης είχε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό μεγάλη διαφορά από τον νυν δήμαρχο Βέροιας και ήταν πρώτος σε σταυρούς και έχασε.... Η παράδοση στον Δήμο Βέροιας λέει ότι ο πρώτος χάνει αλλά θα είναι έτσι;

Ήδη οι επαφές ξεκίνησαν για τα καλά. ... Και οι αρχηγοί των δύο συνδυασμών κάνουν τις επαφές τους για συνεργασία.  

Ο Κώστας Βοργιαζίδης είναι φανερό ότι έχει μεγάλο πρόβλημα με αυτούς που έμειναν απέξω και δεν μπορεί να συνεργαστεί με τον Παύλο Παυλίδη γιατί τους χωρίζει ένα χάος και σχεδόν το σύνολο  θα επιλέξει να πάει με τη Γεωργία Μπατσαρά...

Όπως λέει το ρεπορτάζ το ίδιο θα κάνει και ο Αντώνης Μαρκούλης δεν πρόκειται να συνεργαστεί με τον νυν δήμαρχο Και θα πείσει τους ψηφοφόρους να ψηφίσουν κατά την κρίση τους..Αλλά η αλήθεια είναι ότι ένα μεγάλο ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ στήριξε τον νυν Δήμαρχο και πάλι το ίδιο θα κάνει και τώρα.

Αλλο ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο νυν δήμαρχος Βέροιας είναι με τους υποψήφιους του...κάποιοι που δεν βγήκαν στο δημοτικό συμβούλιο και πήραν μικρό αριθμό ψήφων είναι δυσαρεστημένοι και δεν θα είναι και αρκετά ενεργεί όπως την πρώτη Κυριακή, Και φυσικά ο Κώστας βοργιαζίδης έπιασε ταβάνι ψήφων πάλι κατά την άποψή μας δεν θα έχει τους ίδιους ψήφους αλλά πολλούς λιγότερους.

Η Γεωργία Μπατσαρά όμως έχει και ένα άλλο ατού..  τη δυναμική της Νέας Δημοκρατίας πού θέλει να δείξει μία ιδιαίτερη δυναμική Ακόμα και στην Βέροια έτσι ο χάρτης να γίνει μπλε και να μην υπάρχει τρύπα στο χρώμα του χάρτη, για αυτό τα στελέχη και Οι υποψήφιοι βουλευτές της Ημαθίας πήραν την ανάλογη εντολή,Άλλωστε ο Μητσοτάκης για αυτό δεν ανακοινώνει και τους υποψήφιους βουλευτές αυτή την εβδομάδα.

Τα στελέχη και Οι υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας προσπαθούν να πείσουν τους ψηφοφόρους να γυρίσουν πίσω στο κόμμα και να ψηφίσουν Γεωργία Μπατσαρά και το μεγάλο ποσοστό που πήρε ο νυν δήμαρχος από νεοδημοκράτες το δεύτερο γύρο να είναι με το κόμμα.

Φυσικά η αποχή θα παίξει ένα μεγάλο ρόλο που κατά την άποψή μας και πάλι ότι θα είναι μεγάλο που αυτό δεν συμφέρει το πρώτο..

Ο λαός λέει Κυριακή κοντή γιορτή.




2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έλεος πια με "τους ψήφους". Μάθετε επιτέλους να μιλάτε και να γράφετε σωστά ελληνικά διότι σας διαβάζουν κάποιοι!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Βοργιαζιδης θα βγει παρα τον πολεμο που του κανεις.Δεν καταλαβα που στοχευεις.

Post Bottom Ad

Σελίδες