Κατέθεσε στο πρωτοδικείο βέροιας την κατάρτιση του συνδυασμού του Παναγιώτης Γκυρίνης - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Κυριακή 5 Μαΐου 2019

Κατέθεσε στο πρωτοδικείο βέροιας την κατάρτιση του συνδυασμού του Παναγιώτης Γκυρίνης

Κατατέθηκε το πρωί της Κυριακής 5 Μαΐου 2019 στο Πρωτοδικείο Βέροιας από το δήμαρχο Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη η δήλωση κατάρτισης του συνδυασμού “Ώρα Ευθύνης”.

Ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας μετά από την κατάθεση του συνδυασμού δήλωσε τα εξής: “Καταθέσαμε σήμερα Κυριακή 5 Μαΐου το ψηφοδέλτιο της νίκης, το ψηφοδέλτιο της Ώρας Ευθύνης.
Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου για την πολύτιμη βοήθειά τους στην κατάρτιση του ψηφοδελτίου μας, στο οποίο συμμετέχουν συνδημότισσες και συνδημότες μας από κάθε γωνιά του Δήμου μας, που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά σε κάθε τομέα της οικονομίας και της κοινωνίας και που προέρχονται από όλο το πολιτικό φάσμα.

Καλώ τους συνδημότες μας ψηφοφόρους στο Δήμο Αλεξάνδρειας να ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους στην Ώρα Ευθύνης, ώστε να συνεχίσουμε το έργο που από το Σεπτέμβριο του 2014 έχουμε ξεκινήσει, βάζοντας στέρεες βάσεις για έναν αποτελεσματικό Δήμο. Είμαστε ο μοναδικός συνδυασμός που έχει ρεαλιστικό και κοστολογημένο πρόγραμμα που δίνει προοπτική για το μέλλον του Δήμου μας.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες