18 Μαΐ 2019

ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ: Βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής μέσα από το δικαίωμα στην πράξη του εφικτού και στην γνώση του αυτονόητου.

0 comments


Στις δημοτικές εκλογές δεν πρέπει να έχουν θέση οι προκαταλήψεις, οι σκοπιμότητες, οι κομματικές ταμπέλες και τα μικροκομματικά συμφέροντα.

Από το αποτέλεσμα αυτών των εκλογών κρίνεται το αν ο δήμος μας θα γίνει έστω λίγο καλύτερος, το αν θα γίνει επιτέλους  έστω ένα έργο από όλα αυτά που ήταν εφικτό να γίνουν αφού η χρηματοδότηση τους υπάρχει εδώ και χρόνια, το αν θα βελτιωθεί η καθημερινότητα και η ποιότητα ζωής όλων μας.

Συμμετέχω σε αυτήν την κρίσιμη λοιπόν μάχη για τον τόπο μας ,μακριά από πολιτικές φιλοδοξίες, από κομματικές σχέσεις και ισορροπίες και κάθε μορφής ιδιοτέλειας και εξάρτησης, στο συνδυασμό του Αντώνη Μαρκούλη, έχοντας εκτίμηση και  εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του, με μοναδική μου επιθυμία και σκοπό την βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας όλων μας. Δεν τρέφω αυταπάτες ούτε θέλω να λέω πως θα φτιάξουμε τον φαντασιακό τόπο των ονείρων μας αλλά έχουμε σίγουρα δικαίωμα στην πράξη του εφικτού και στην γνώση του αυτονόητου, δύο έννοιες που τα τελευταία χρόνια τις είχαμε ξεχάσει ΑΛΛΑ ΜΑΖΙ μπορούμε και πρέπει  να τις ξαναθυμηθούμε ώστε να ζούμε με ποιότητα και να νιώθουμε περήφανοι για τον τόπο που κατοικούμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε