16 Μαΐ 2019

Σίγουρα κάτι θα ήξεραν και πήγαν με τον Χαλκίδη

0 comments

Το ψηφοδέλτιο του υποψηφίου Δημάρχου Δήμου ΑλεξάνδρειαςΜιχάλη Χαλκίδη  αποτελείται από ανθρώπους που για πρώτη φορά ενεπλάκησαν σε αυτοδιοικητικές εκλογές, αλλά και από ανθρώπους που υπηρέτησαν χρόνια τον θεσμό, έχουν εμπειρία και σωρευμένη γνώση. Μεταξύ αυτών των έμπειρων στελεχών, ξεχωρίσαμε ανθρώπους που ήταν βασικοί συνεργάτες του σημερινού Δημάρχου Παναγιώτη Γκυρίνη και που στην πορεία, άλλοι  διαφώνησαν με βασικές επιλογές, άλλοι εξαντλήθηκαν από τα ατυχείς παρεμβάσεις στενών εξωθεσμικών συνεργατών στου Δημάρχου και άλλοι επέλεξαν τη συμπόρευση με τον Μιχάλη Χαλκίδη, κρίνοντας ότι μεταξύ των δύο (Χαλκίδη-Γκυρίνη) δεν γίνεται σύγκριση.

Δύο από αυτούς είναι στη φωτογραφία και αποτελούν ένα μέρος από το "βαρύ πυροβολικό" της ομάδας Χαλκίδη. Είναι ο Μόσχος Κυτούδης και ο Αντώνης Τσαγιόπουλος. Βασικοί συνεργάτες του Γκυρίνη που επέλεξαν να στρατευτούν με τον Χαλκίδη. 

Κάτι θα ήξεραν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε