14 Μαΐ 2019

Κόβεστε στο ξύρισμα; Ιδού 3 λύσεις

0 commentsΌταν έχεις ξεμείνει από αιμοστατικό και δεν έχεις να κάνεις με κέτσαπ όπως ο Τζιμ Κάρεϊ. 

Έχει συμβεί σε όλους μας. Τα κοψίματα στο ξύρισμα είναι μπελάς και μάλιστα αρκετά μεγάλος όταν δεν έχεις αιμοστατικά να το αντιμετωπίσεις. Το πιο γνωστό κόλπο σε όλους μας, το...
χαρτάκι από το ρολό τουαλέτας, όχι μόνο δεν δουλεύει 100%, αλλά κρύβει και κινδύνους από βακτηρίδια που τυχούν να έχουν συγκεντρωθεί εκεί από τα τοιχώματα του μπάνιου σου. 

Οι παρακάτω 3 εναλλακτικοί τρόποι αντιμετώπισης, θα φροντίσουν να διώξουν από πάνω σου τον πονοκέφαλο το κοψίματος.

1. Παγάκι 

Για να σταματήσει άμεσα το αίμα, χρησιμοποίησε ένα παγάκι πάνω στην πληγή για περίπου 5 λεπτά. Λόγω του κρύου, τα αιμοφόρα αγγεία της περιοχής θα συσταλούν και η αιμορραγία θα σταματήσει.

2. Στοματικό διάλυμα 

Αν έχεις το σπίτι διαλύματα τύπου Listerine, είσαι δύο φορές κερδισμένος. Εκτός από την δροσερή αναπνοή, η αντισηπτική του ιδιότητα θα καθαρίσει την περιοχή και θα σταματήσει την αιμορραγία. 

3. Ζάχαρη 

Σταθερή αξία που εφάρμοζαν οι παππούδες μας πολύ πριν κυκλοφορήσουν τα αιμοστατικά. Λίγη ζάχαρη στη μύτη του κουταλιού, αρκεί για να απολυμάνει την πηγή και να σταματήσει την αιμορραγία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε