Ζαρογιάννη Αλεξάνδρα-Να αλλάξουμε και να βελτιώσουμε όλα αυτά που υποβαθμίζουν την Βέροια - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Ζαρογιάννη Αλεξάνδρα-Να αλλάξουμε και να βελτιώσουμε όλα αυτά που υποβαθμίζουν την Βέροια

Πατέρας μου είναι γνωστός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Αριστείδης και μητέρα μου η Ευαγγελία. Γεννήθηκα στην Κόρινθο, 21/11/81, από όπου κατάγεται η μητέρα μου και μεγάλωσα στην Βέροια. Είμαι παντρεμένη με τον Σαριόγλου Ιάκωβο, συντηρητή έργων τέχνης στην Εφορία Αρχαιοτήτων Ημαθίας και είμαι μητέρα δύο κοριτσιών, της Δανάης, 13 ετών και της Υβόννης, 7,5 ετών.
Αποφοίτησα από τον κλάδο Κοινωνικής Πρόνοιας του Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου Βέροιας και σπούδασα Ειδικός Εφαρμογών Αισθητικής. Έχω λάβει τιμητικές διακρίσεις σε συνέδρια κοσμετολογίας και είμαι κάτοχος διπλωμάτων στον χειρισμό ηλ. Υπολογιστών, proficiency ecdl, λογιστικής( soft one) και Αγγλικών. Στο παρελθόν εργάστηκα στις τεχνικές υπηρεσίες της Νομαρχίας μας και σήμερα εργάζομαι στον τομέα της απομαγνητοφώνησης στο δικαστικό μέγαρο της Βέροιας.
Η συμμετοχή μου στα κοινά και η προσφορά μου στην τοπική κοινωνία όπως και η συνεχής επιμόρφωση, η απόκτηση νέων δεξιοτήτων και η ενασχόλησή μου με την άθληση, συγκεκριμένα είμαι κάτοχος του πρώτου βασικού επιπέδου στο σύστημα αυτοάμυνας (Krav Maga) και ασχολούμαι και με την αεροσφαίριση όπου με την ομάδα που ανήκω έχουμε διοργανώσει μεγάλα events στην πόλη μας, είναι μέσα στις προτεραιότητές μου, επίσης έχω υπάρξει διοικητικό μέλος στους συλλόγους των σχολείων όπου φοιτούν τα παιδιά μου.
Πιστεύω στην δυναμική της πόλης μας αλλά και στην επιτακτική ανάγκη να αναλάβουμε ενεργό ρόλο προκειμένου να αλλάξουμε και να βελτιώσουμε όλα αυτά που υποβαθμίζουν την Βέροια και την ποιότητα της ζωής μας. Με αγάπη, όραμα, εντιμότητα και σκληρή δουλειά μπορούμε “ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ” με τον Παύλο Παυλίδη, να δούμε την πόλη μας και τις ζωές μας ,όπως τους αξίζει!

1 σχόλιο:

ΜΑΡΤΑΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ είπε...

ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ <>ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΣΥΖΥΓΟ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ 2 ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ ΚΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΚΟΜΑ ΓΥΝΑΙΚΣ ΠΟΥ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΖΑΝ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣ., ΑΝ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΗ ΠΗΓΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΛΑ ΕΧΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΗ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ , ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΗΝΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΒΓΑΖΑΜΕ ΟΤΙ ΒΓΑΖΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥΣ ΜΕ ΑΡΧΕΣ ΣΧΕΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΥΑΛΑ ΓΕΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΡΙΖΙΚΑ Η ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΤΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΄82 ΠΟΥ ΖΩ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΑΓΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑΩΝ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΡΕΚΟΡ ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑΝ ΓΚΙΝΕΣ ΕΛΕΟΣ.......ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΟΧΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ-ΟΥΣΕΣ

Post Bottom Ad

Σελίδες