Τρόμος σε λούνα παρκ - Μητέρα και παιδί εκτοξεύτηκαν από περιστρεφόμενες κούνιες - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Σάββατο 13 Απριλίου 2019

Τρόμος σε λούνα παρκ - Μητέρα και παιδί εκτοξεύτηκαν από περιστρεφόμενες κούνιες


Πολύ σοβαρός τραυματισμός 7χρονου αγοριού και της 44χρονης μητέρας του σημειώθηκε χθες το βράδυ σε λούνα παρκ στην Αγία Νάπα της Κύπρου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το βράδυ της Παρασκευής, λίγο μετά τις 22:30 το 7χρονο παιδί και η 44χρονη μητέρα από τη Ρωσία βρίσκονταν σε περιστρεφόμενες κούνιες του λούνα παρκ.

Κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες οι οποίες διερευνώνται από την Αστυνομία, μέρη του παιχνιδιού αποκόπηκαν με αποτέλεσμα μητέρα και παιδί να εκτοξευθούν από το παιχνίδι.

Ως αποτέλεσμα του ατυχήματος το άτυχο αγόρι υπέστη σοβαρό ανοιχτό κάταγμα στο δεξί πόδι ενώ η μητέρα φέρει θλαστικό τραύμα στο αριστερό γόνατο, κάταγμα στο δεξί χέρι και σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Μητέρα και γιος διακομίστηκαν αρχικά σε ιδιωτική κλινική στην Αγία Νάπα, όμως λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής τους, διακομίστηκαν σε εξειδικευμένη ιδιωτική κλινική στη Λεμεσό, όπου και έγιναν προσπάθειες να μην ακρωτηριαστεί το πόδι του αγοριού.

Η Αστυνομία διερευνά τα αίτια του ατυχήματος.

ΠΗΓΗ: sigmalive.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες