Υποψήφιοι με τον Γ.Παπαγιάννη - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

Υποψήφιοι με τον Γ.Παπαγιάννη

Ο γνωστός λογιστής– φοροτεχνικός Οδυσσέας Τζιτζής είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Δικαίωμα για Νέα Βέροια». Ο κος. Τζιτζής γεννήθηκε και κατοικεί στη Βέροια. Σπούδασε στο τμήμα Λογιστικής της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΑΤΕΙ Δ. Μακεδονίας. Ως φοιτητής ήταν ενεργό μέλος της ΔΑΠ– ΝΔΦΚ, εκλέχθηκε και
διετέλεσε ταμίας του Διοικητικού Συμβουλίου της Σχολής του επί δύο συναπτά έτη καθώς και εκπρόσωπος της Λογιστικής στη Γενική Συνέλευση. Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία ως έφεδρος Αξιωματικός και απολύθηκε από το στρατό με το βαθμό του Ανθυπολοχαγού πεζικού. Κατά τη θητεία του διετέλεσε καθήκοντα διμοιρίτη και αξιωματικού οικονομικών. Στη συνέχεια εργάστηκε στον αγροτικό συνεταιρισμό Α.Σ. Αλιάκμων ως υπεύθυνος εκτίμησης και παραλαβής αγροτικών προϊόντων και στην εταιρία ΒΕΡΠΑΝ ΑΕ ως βοηθός λογιστή. Από το 2014 διατηρεί λογιστικό– φοροτεχνικό γραφείο στη Βέροια. Είναι παντρεμένος με τη γνωστή βεροιώτισσα Δικηγόρο κα. Ευγενία Τσιράκογλου και πατέρας μίας κόρης.
Ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος κος. Οδυσσέας Τζιτζής σε δήλωσή του τόνισε: "Ο τόπος έχει ανάγκη από νέα πρόσωπα. Γυρνάμε σελίδα, κοιτάμε μπροστά με αιρετούς έντιμους, ικανούς, με καθαρά χέρια, δυναμικούς, πετυχημένους και οραματιστές. Μας αξίζει καλύτερο αύριο. Ευημερία, αλληλεγγύη, εθνική αξιοπρέπεια. Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε καλύτερα".
=========================================================================
Ο Νικόλαος Γεωργιάδης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό "Δικαίωμα για Νέα Βέροια" του υποψηφίου Δημάρχου Ιωάννη Παπαγιάννη.
Ο γνωστός καλλιτέχνης και επιχειρηματίας Νίκος Γεωργιάδης είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό "Δικαίωμα για Νέα Βέροια". Ο κος. Γεωργιάδης έλκει την καταγωγή του από την Ανατολική Ρωμυλία και τον Πόντο και κατοικεί στη Βέροια. Παράλληλα με τις σπουδές του από τη νεανική του ηλικία την καρδιά του "έκλεψε" ο πολιτισμός, εκδήλωσε ξεχωριστές καλλιτεχνικές ευαισθησίες και ασχολήθηκε με την τέχνη της μουσικής και του τραγουδιού. Πρωταγωνιστεί σε πολλά μουσικά σχήματα εντός και εκτός Βεροίας, έχει γίνει γνωστός πανελληνίως και έχει διακριθεί επανειλημμένα. Συμμετέχει μέσω των γνωριμιών του με πολύ γνωστά ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου σε σειρά καλλιτεχνικών σχημάτων και συμβάλει στη διάδοση της λαϊκής, έντεχνης και παραδοσιακής μουσικής, αποτελώντας σημείο αναφοράς στην κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας. Παράλληλα διατηρεί οικογενειακή επιχείρηση ουζερί- καφέ στη Βέροια. Διακρίνεται για την ενεργή κοινωνική και πολιτιστική του δράση.
Ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Νίκος Γεωργιαδης σε δήλωσή του τόνισε: "Θέτω υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος Βέροιας με το συνδυασμό του αυριανού Δημάρχου Ιωάννη Παπαγιάννη "Δικαίωμα για Νέα Βέροια". Εισέρχομαι στο δημόσιο βίο της ιδιαίτερης πατρίδας μου με καθαρά χέρια, καθαρή συνείδηση και βαθιά αγάπη προσφοράς στα κοινά. Το πρόγραμμα του συνδυασμού μας και το ρεαλιστικό και ανιδιοτελές όραμα του Γιάννη Παπαγιάννη για έναν πολιτισμό στο Δήμο Βέροιας για όλους τους πολίτες και τους νέους και μεγαλύτερους καλλιτέχνες, μουσικούς, τραγουδιστές, λογοτέχνες, ζωγράφους, εικαστικούς, ποιητές, θα βγάλει τη Βέροια από το λήθαργο και θα καταστήσει τους πολίτες του Δήμου Βέροιας πρωταγωνιστές των καλλιτεχνικών δρώμενων και όχι θεατές και χειροκροτητές των πανάκριβων σχημάτων που έρχονται από την Αθήνα. Ζητώ τις ψήφους κάθε έντιμο πολίτη για να συμβάλω ενεργά με τις γνώσεις και την πείρα μου στο χώρο της καλλιτεχνικής οργάνωσης και δημιουργίας, που είναι η παιδική μου αγάπη και κατάκτηση. Σας καλώ όλους να ψηφίσετε "Δικαίωμα για Νέα Βέροια". Σας καλώ να τιμήσετε με την ψήφο σας εμένα, τους συνυποψηφίους μου και το συνδυασμό ελπίδας και νίκης για τους πολίτες του Δήμου μας. Να επιλέξετε τους καλύτερους για το παρόν και το μέλλον της Βέροιας, όχι τους βολεμένους από τα κομματικά παράθυρα, διορισμένους από συγγενείς με αδιαφανείς διαδικασίες, ψεύτες, κλέφτες και υπόδικους για τη δράση τους ως εκλεγμένοι. Δώστε μας τη λαϊκή εντολή να μπει στο Δημαρχείο η δική σας φωνή, η έντιμη και καθαρή φωνή που θα υπηρετήσει το λαό και όχι τα συμφέροντα, ακόμα και στο χώρο του πολιτισμού και της τέχνης. Ευημερία, Αλληλεγγύη, Εθνική Αξιοπρέπεια. Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε καλύτερα".
=========================================================================
Η Σοφία Χαραλαμπίδου υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμό "Δικαίωμα για Νέα Βέροια" του υποψηφίου Δημάρχου Ιωάννη Παπαγιάννη.
Η γνωστή Προϊσταμένη της Γενικής Κλινικής Σοφία Χαραλαμπίδου είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμό "Δικαίωμα για Νέα Βέροια". Η κα. Χαραλαμπίδου γεννήθηκε και κατοικεί στην Πατρίδα Βεροίας. Από νεαρή ηλικία διακρίθηκε για τη διάθεση προσφοράς προς το συνάνθρωπο μέσα από την επιστημονική, επαγγελματική, κοινωνική και φιλανθρωπική δράση της. Διέπρεψε στο χώρο παροχής υπηρεσιών υγείας, συνέβαλε στην εξέλιξη του εν γένει γνωστικού της αντικειμένου και αναδείχθηκε στη θέση της Προϊσταμένης της Γενικής Κλινικής Θεσσαλονίκης στη Στεφανιαία Μονάδα και το Καρδιοχειρουργικό Τμήμα. Εμφορούμενη από βαθιά ορθόδοξη, θρησκευτική κατάνυξη ανέγειρε με δική της δαπάνη την ιδιωτική Εκκλησία του Αγ. Ραφαήλ στην Πατρίδα Βεροίας. Είναι μητέρα μιας κόρης. Η Σοφία Χαραλαμπίδου είναι αδελφή του γνωστού ιατρού- παθολόγου Χαραλαμπίδη Νικόλαου.
Η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Σοφία Χαραλαμπίδου σε δήλωσή της τόνισε: "Όπως προσέφερα τον εαυτό μου στη νοσηλεία και θεραπεία χιλιάδων ανθρώπων, έτσι και σήμερα θέτω τον εαυτό μου στην υπηρεσία των συμπολιτών μου για να βοηθήσω έμπρακτα και αποφασισμένα, ως υποψήφια Δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό του αυριανού Δημάρχου Γιάννη Παπαγιάννη "Δικαίωμα για Νέα Βέροια". Εμπιστευτείτε με την ψήφο σας εμένα και το συνδυασμό έντιμων, ηθικών, δυναμικών και ικανών συνυποψηφίων μου και δώστε στον τόπο μας την ευκαιρία να πάει μπροστά με σοβαρό πρόγραμμα, εντιμότητα, καθαρά χέρια, χωρίς χρίσματα βουλευτικών γραφείων και με ανθρώπους ηθικούς, χριστιανούς, οικογενειάρχες και χωρίς δικαστικά βάρη και μαύρες σκιές από το πολιτικό τους παρελθόν. Με βαθιά πίστη στο καλύτερο αύριο για την πόλη και τα χωριά μας πρέπει και μπορούμε να υλοποιήσουμε το όραμα για μια νέα Βέροια, ασφαλή, πλούσια, με ισόρροπη ανάπτυξη και ευκαιρίες για όλους. Μαζί με τον Γιάννη Παπαγιάννη είμαστε έτοιμοι να ξεπεράσουμε τις καλύτερες προσδοκίες. Ευημερία, Αλληλεγγύη, Εθνική Αξιοπρέπεια. Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε καλύτερα".

Ο Ουφαϊδης Πέτρος υποψήφιος Σύμβουλος με το συνδυασμό "Δικαίωμα για Νέα Βέροια" του υποψηφίου Δημάρχου Ιωάννη Παπαγιάννη.
Ο γνωστός ειδικός μηχανογραφημένου λογιστηρίου Πέτρος Ουφαϊδης είναι υποψήφιος Σύμβουλος με τον ανεξάρτητο, υπερκομματικό συνδυασμό "Δικαίωμα για Νέα Βέροια" του Ιωάννη Παπαγιάννη. Ο κος. Ουφαϊδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βέροια. Κατάγεται από το Λαζοχώρι Βεροίας. Ο Πέτρος Ουφαϊδης είναι απόφοιτος ΙΕΚ με κατεύθυνση ειδικός μηχανογραφημένου λογιστηρίου. Ανήκει στο δυναμικό κομμάτι της νεολαίας του συνδυασμού. Είναι ελεύθερος. Εργάζεται ως Εθνοφύλακας του Ελληνικού Στρατού με ευθύνη του στην περιοχή της Βέροιας. Είναι λάτρης του αθλητισμού και ασχολείται συστηματικά με την μελισσοκομία.
Ο Πέτρος Ουφαϊδης σε δήλωσή του τόνισε: «Ο συνδυασμός Νίκης "Δικαίωμα για Νέα Βέροια" μπορεί και πρέπει να αναλάβει την αιρετή διοίκηση του Δήμου μας. Απαρτίζεται από έντιμα στελέχη, με καθαρά χέρια, άφθαρτα, έντιμα και ικανά, από όλους τους χώρους, με αγάπη για το καλό του τόπου και δυναμική μεγάλης προσφοράς. Δεν εξαρτάται ούτε λογοδοτεί σε κομματικά γραφεία. Οι εποικοδομητικές και προοδευτικές προτάσεις σε όλη τη διάρκεια της αντιπολιτευτικής θητείας του επικεφαλής μας, το πρόγραμμα του συνδυασμού και το όραμά μας για τη Βέροια που αξίζει σε εμάς, ιδίως τη νέα γενιά, πρέπει να υλοποιηθούν για να πάει μπροστά ο τόπος μας. Με σεβασμό στις προσδοκίες των πολιτών, στο πλευρό του διακεκριμένου επιστήμονα, καθηγητή Πανεπιστημίου και Δικηγόρου, του άφθαρτου και έντιμου υποψηφίου και αυριανού Δημάρχου κου. Ιωάννη Παπαγιάννη θα εργαστούμε μαζί, μετά τις εκλογές, με τους ικανούς, δυναμικούς και άφθαρτους συμβούλους που στελεχώνουν το συνδυασμό "Δικαίωμα για Νέα Βέροια", για το σήμερα και το αύριο που μας αξίζει. Ευημερία, αλληλεγγύη, εθνική αξιοπρέπεια. Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε καλύτερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες