5 Απρ 2019

Υφυπουργός εσωτερικών συναντήθηκε με τον αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη

Συνάντηση εργασίας με την υφυπουργό Εσωτερικών Μαρίνα Χρυσοβελώνη είχα σήμερα στο γραφείο μου, στο πλαίσιο της επίσκεψής της στη Βέροια. Μεταξύ άλλων, της έθεσα το αίτημα της κατασκευής του διοικητηρίου Ημαθίας με χρηματοδότηση μέσω των δημοσίων επενδύσεων (είναι ο μόνος τρόπος καθώς το έργο δεν μπορεί να ενταχθεί σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα ή ως αυτοτελές έργο της περιφέρειας), της μίλησα για το σοβαρό πρόβλημα της υποστελέχωσης των υπηρεσιών μας, της ανέφερα ότι χρειάζεται αύξηση των κεντρικών χρηματοδοτήσεων για έργα υποδομής στην Ημαθία, την ενημέρωσα για το σοβαρό πρόβλημα της τοπικής αγροτικής οικονομίας λόγω του εμπάργκο με τη Ρωσία και την ενημέρωσα επιγραμματικά για το αναπτυξιακό έργο της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην περιοχή.

Στη συνάντηση συμμετείχαν, συνοδεύοντας την Μαρίνα Χρυσοβελώνη, οι βουλευτές Ημαθίας, Φρόσω Καρασαρλίδου και Χρήστος Αντωνίου, ο περιφερειακός σύμβουλος Σάκης Χειμώνα κ.α. ενώ πρόσφερα στην υφυπουργό συμβολικά αναμνηστικά, με τη Μακεδονική Σάρισα και το ιστορικό της ανασκαφής και των ευρημάτων στους Βασιλικούς Τάφους της Βεργίνας, αναφερόμενος όπως κάνω πάντα με όλους τους επίσημους που έρχονται στο γραφείο μου, στο θέμα της αδιαπραγμάτευτης ελληνικότητας της Μακεδονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε