23 Απρ 2019

Νίκη Καρατζιούλα-Παύλος Πολάκης. Η χυδαιότητα ενός θρασύδειλου

0 comments


 Αήθη επίθεση εξαπέλυσε, ο ευρισκόμενος  μονίμως εκτός ορίων, υφυπουργός υγείας του Σύριζα, Παύλος Πολάκης. Αναφερόμενος στον υποψήφιο Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Στέλιο Κυμπουρόπουλο, επιχείρησε να πλήξει την πολιτική του προσωπικότητα με το επιχείρημα ότι κάποτε χρησιμοποίησε , όπως είχε εκ του νόμου δικαίωμα, στην υπηρεσιακή του εξέλιξη, το πραγματικό γεγονός της σωματικής του αναπηρίας.

Αρνούμενος φυσικά να κοιτάξει στον καθρέφτη και να δει ότι για την δική του πολιτική σωτηρία, ο ίδιος το τελευταίο διάστημα κάνει χρήση μονίμως  την συμπλεγματική του κακοήθεια.

Είναι ο θρασύδειλος αυτός "αριστερός", που όταν έρχεται η ώρα να παρουσιαστεί στη δικαιοσύνη για να αναλάβει τις ευθύνες των λεγομένων του, κρύβεται κλαψουρίζοντας πίσω από την μεγαθυμία και τον οίκτο των συντρόφων του.

Θετική εξέλιξη θεωρώ την άρνηση μερίδας στελεχών του πολιτικού του φορέα να καλύψουν πλέον την πολιτική χυδαιότητα του, με λαμπρή εξαίρεση τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος έντρομος ,φοβούμενος το δικό του και μιας μικρής ομάδας συνοδοιπόρων μέλλον, καλύπτει ακόμη και τώρα τον χυδαίο αυτόν τύπο, μιλώντας για την αψάδα των Σφακιανών!

Έχει και η χυδαιότητα τα όριά της!

Νίκη Καρατζιούλα
Πολιτικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε