2 Απρ 2019

Σοφία Ζεϊμπέκη:ΣΚΕΨΕΙΣ...απο τον απολογισμό δημοτικού έργου της νυν...δημοτικής αρχής!!!

0 comments

.....ΣΚΕΨΕΙΣ...απο τον απολογισμό δημοτικού έργου της νυν...δημοτικής αρχής!!!

Και ως δια μαγείας,ζουμε σε μιά υπέροχη πόλη,χωρίς προβλήματα...σ ενα Δήμο ,με όλα ομορφα και τακτοποιημένα,με παιδάκια να παίζουν σε πιστοποιημένες παιδικές χαρές,με έφηβους να γυμνάζονται σε αθλητικούς χώρους που έχουν την απαιτούμενη θέρμανση και ζεστό νεράκι στα ντούς,με τα αδέσποτα...να έχουν εξαφανισθεί,οι λακκούβες και οι δρόμοι να έχουν ασφαλτοστρωθεί,το πράσινο να κυριαρχεί και τα σκουπίδια μας...να μοσχοβολουν!!!!

Κ όλα αυτά σε πέντε χρόνια...τα προηγούμενα δεν υπολογίζονται ...και στα επόμενα τέσσερα χρόνια...θα ζήσουμε για να δούμε ...τα θαύματα που δεν ολοκληρώθηκαν βλ.Γέφυρα Κουσιου, συνέχιση τουριστικής ανάπτυξης,ψηφιακή αναβάθμιση κλπ κλπ κλπ. 

 ΑΛΗΘΕΙΑ κυριοι και κυρίες...δημότες και δημότισσες...η εγω ζώ σε άλλο Δήμο ή εσείς δεν έχετε επαφή με αυτό που ζούμε!!!! 

 Υπάρχουν γειτονιές..συνοικίες  και ολοκληρα δημοτικά διαμερίσματα,οπου εδω και χρόνια...δεν εχουν τύχει της παραμικρής ....δημοτικής παρέμβασης και έχουν εγκαταλειφθεί στη τύχη τους!!!!ΖΟΥΜΕ σε εναν ΔΗΜΟ...που αργά και σταθερά...πεθαίνει και σεις ακόμη...δεν το έχετε συνειδητοποίησει!!!!Μιλάτε....για συνέχιση...έργου....αλλά εμείς δεν αντιληφθήκαμε.... το  εργο!!!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...θα πρέπει να ρθει..και να φυσήξει ένας νέος αέρας  δράσης και έργων...για αυτον το τόπο,που αγαπάμε....κ στον οποίο ζούμε απο παιδιά !!!

ΦΤΑΝΕΙ ...η ανοχή κ η υπομονή....!!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε