Στη μάχη του Σταυρού Οι υποψήφιοι για την Ημαθία του Τζιτζικώστα - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 30 Απριλίου 2019

Στη μάχη του Σταυρού Οι υποψήφιοι για την Ημαθία του Τζιτζικώστα

Δυναμικά στη μάχη των σταυρών μπαίνουν οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι κεντρικής Μακεδονίας του Απόστολου Τζιτζικώστα...

Ήδη το τοπίο σχεδόν έχει ξεκαθαρίσει για τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους και ήδη τα φαβορί φαίνονται.

Φυσικά ο Κώστας Καλαϊτζίδης είναι ένας από τους ανθρώπους ο οποίος έχει δουλέψει πολύ για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ,και ιδιαίτερα για την Ημαθία και αυτή τη φορά θα πει και ο ίδιος στην μάχη του Σταυρού και η αποδοχή που έχει από τον κόσμο είναι μεγάλη γιατί έχει παρουσιάσει ένα μεγάλο έργο για την Ημαθία.

Η Ολυμπία Σουγιουλτζή για για πρώτη φορά μπαίνει στην μάχη της τοπικής αυτοδιοίκησης... μία γυναίκα δυναμική η οποία θέλει να δουλέψει για την αυτοδιοίκηση και ίσως να είναι και η έκπληξη σε αυτές τίς εκλογές...

Όσο για την Μαρία Αλδάκου οι περισσότεροι ξέρουν ότι έχει δουλέψει στην τοπική αυτοδιοίκηση και σαν αντινομάρχης Ημαθίας... Και φυσικά έχει παρουσιάσει ένα μεγάλο έργο που όταν ήταν αντινομάρχης και δεν αποκλείεται αν εκλεγεί ο Απόστολος Τζιτζικώστας να την αξιοποίηση..

Ο Απόστολος Νεστορόπουλος άλλος ένας υποψήφιος με τον Απόστολο τζιτζικώστα ο ο οποίος έχει διατελέσει δήμαρχος Αποστόλου Παύλου με ένα μεγάλο έργο στον δήμο του και με μία μεγάλη αποδοχή από τον κόσμο.

Ο Θεόφιλος Τεληγιαννίδης ήδη είναι περιφερειακός σύμβουλος αγαπητός σε όλο τον κόσμο έχει δουλέψει σαν πρόεδρος της ΑΝΗΜΑ έχει μεράκι να βοηθήσει την τοπική αυτοδιοίκηση και ιδιαίτερα την Ημαθία, κι άλλη μία φορά ζητάει την ψήφο των πολιτών για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Ήδη ξεχωρίζουν αυτοί πέντε μέχρι στιγμής και η μάχη θα είναι μεγάλη για την εκλογή τους για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες