7 Απρ 2019

Έκανε την γκάφα ο δήμαρχος Νάουσας ανακοίνωσε υποψηφιότητα χωρίς τη συγκατάθεσή της

Το ότι θα υπήρξε επιστολή διάψευσης υποψηφίου που ανακοινώθηκε με τον πιο επίσημο τρόπο ότι θα συμμετέχει σε ψηφοδέλτιο δε φανταζόμασταν ότι θα το βλέπαμε. 

Τα τραγελαφικά αυτά γεγονότα συμβαίνουν στο δήμο της Νάουσας και συγκεκριμένα στην παράταξη του δημάρχου της πόλης κ. Κουτσογιάννη. 

Η κ. Νησιώτη-Χατζηκαλινικίδη Πετρούλα στο τελευταίο φύλλο του Παρατηρητή Ημαθίας που κυκλοφόρησε αναφέρει: ‘’Οποιαδήποτε αναφορά του ονόματος μου σε ανακοινώσεις συνδυασμών είναι ατυχής και δεν ισχύει’’. 

Φαίνεται ότι για λόγους εντυπωσιασμού ο δήμαρχος Νάουσας ανακοίνωσε το όνομα της κυρίας χωρίς την συγκατάθεση της, προφανώς αυτό το έκανε γιατί έχει καταλάβει ότι έχει έρθει το πέρασμα του χρόνου γι’ αυτόν και την παράταξη του και προσπαθεί να αλλάξει αυτή την μη αναστρέψιμη κατάσταση πέφτοντας σε τέτοια τραγικά λάθη. 

Μετά τις επιστολές ανεξαρτητοποίησης πολλών δικών του συμβούλων, μετά την υποτονική παρουσίαση των υποψηφίων του (σε σχέση με το 2014), αυτή η επιστολή έρχεται να επιβεβαιώσει το κλίμα πανικού και σύγχυσης που επικρατεί στην παράταξη του δημάρχου Νάουσας. Πάντως πρέπει να ομολογήσουμε ότι ο δήμαρχος της Νάουσας κατάφερε, με αυτήν του την γκάφα, να κάνει τον κόσμο να γελάσει κάτι που τόσο έχει ανάγκη....

ΥΓ ΛΑΪΚΟΎΡΑ..ΚΑΛΌ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΊΤΕΣ ΤΗΣ ΝΆΟΥΣΑΣ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ ΜΊΑ ΔΉΛΩΣΗ ΌΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΥΠΟΨΉΦΙΟΙ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε