Γιάννης Παπαγιάννης: Δημιουργία συμβουλευτικού σταθμού για την άνοια - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 16 Απριλίου 2019

Γιάννης Παπαγιάννης: Δημιουργία συμβουλευτικού σταθμού για την άνοια

"Απόλυτη προτεραιότητα της διοίκησης μας είναι η δημιουργία ενός ισχυρού πλέγματος προστασίας για όλους τους δημότες μας και ιδιαίτερα για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. 

Στο πλαίσιο αυτό, θωρακίζουμε την κοινωνική πολιτική του δήμου με τη σύσταση συμβουλευτικού σταθμού για την άνοια, στο πρότυπο άλλων δήμων της χώρας. Αξιοποιώντας τη συμμετοχή του δήμου Βέροιας στο Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων και σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία για τη Νόσο Alzheimer, στηρίζουμε στην πράξη τους ασθενείς και τις οικογένειές τους μέσα από την εισαγωγή ενός καινοτόμου θεσμού.

Στο σταθμό αυτό φιλοδοξούμε να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή ενημέρωση του κοινού σχετικά με την πρόληψη της άνοιας και στην έγκαιρη διάγνωση της ασθένειας ενώ παράλληλα προσφέρουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες υγείας  στους πάσχοντες συνδημότες μας που δεν έχουν την οικονομική  δυνατότητα να εξεταστούν ιδιωτικά. 

Δε ξεχνάμε, πως η αύξηση της συχνότητας εμφάνισης της νόσου Alzheimer σε πανευρωπαϊκό επίπεδο οφείλει να μας κινητοποιήσει όλους ώστε να βοηθήσουμε έμπρακτα τους ασθενείς και τις οικογένειες τους.

Η επόμενη ημέρα του δήμου Βέροιας απαιτεί μια δημοτική αρχή ανθρώπινη, φιλική, λειτουργική, σύμμαχο κάθε δημότη. Το δικαίωμα για μια νέα Βέροια ανήκει σε όλους, χωρίς αποκλεισμούς!

 

Ιωάννης Μ. Παπαγιάννης 

Υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας 

"Δικαίωμα για νέα Βέροια"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες