Γιάννης Παπαγιάννης:Στην επόμενη ημέρα του δήμου Βέροιας ενθαρρύνουμε έμπρακτα τη χρήση του ποδηλάτου - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Γιάννης Παπαγιάννης:Στην επόμενη ημέρα του δήμου Βέροιας ενθαρρύνουμε έμπρακτα τη χρήση του ποδηλάτου

Στην επόμενη ημέρα του δήμου Βέροιας ενθαρρύνουμε έμπρακτα τη χρήση του ποδηλάτου, θέτοντας ως προτεραιότητα την κατασκευή ενός νέου, σύγχρονου ποδηλατοδρόμου που θα συνδέει την πόλη της Βέροιας με το φράγμα του Αλιάκμονα.

Πρόκειται για ένα δρόμο που θα κατασκευαστεί σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα και που θα μπορούν να διασχίζουν καθημερινά εκατοντάδες δημότες μας και επισκέπτες του τόπου. Σεβόμαστε όλους αυτούς που επιλέγουν αυτό το εξαιρετικό, υγιεινό, οικονομικό και οικολογικό μέσο μεταφοράς για να επισκεφθούν ένα μνημείο της παγκόσμιας φυσικής κληρονομιάς, όπως είναι ο Αλιάκμονας.

Θα εξασφαλίσουμε για όλους, αξιοποιώντας κονδύλια του ΕΣΠΑ, έναν σύγχρονο, ανθρώπινο, απόλυτα ασφαλή, λειτουργικό ποδηλατόδρομο, με ειδικό τάπητα και κατάλληλη σήμανση, προστατευμένο από τα διερχόμενα αυτοκίνητα.

Ενθαρρύνουμε στην πράξη τη χρήση του ποδηλάτου ως μέσου μεταφοράς, δίνουμε προτεραιότητα στην προστασία του περιβάλλοντος και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών μας.

Έχουμε δικαίωμα για μια νέα Βέροια και θα το διεκδικήσουμε!»

 

 

 

Ιωάννης Μ. Παπαγιάννης 

Υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες