25 Απρ 2019

Στα σφαγεία Βέροιας ο υποψήφιος δήμαρχος Παύλος Παυλίδης

0 comments

Στα σφαγεία Βέροιας ο υποψήφιος δήμαρχος Παύλος Παυλίδης

ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ

Τις υπερσύχρονες εγκαταστάσεις των βιομηχανικών σφαγείων Βέροιας επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας και επικεφαλής του συνδυασμού «ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ» κ. Παύλος Παυλίδης συνοδευόμενος από υποψήφιους του συνδυασμού του.

Για πρώτη φορά στην πολύχρονη λειτουργία της μονάδας, υποψήφιος δήμαρχος επισκέπτεται τους χώρους, συναντάται με τους υπεύθυνους και ακούει τα προβλήματα τους, καθώς τόσα χρόνια κανένα στέλεχος της παρούσας δημοτικής αρχής μέχρι σήμερα, δεν πέρασε το κατώφλι των σφαγείων και δεν άκουσε τα προβλήματα του κλάδου.

Ο κ. Παύλος Παυλίδης στην ενδιαφέρουσα συζήτηση που είχε με τους ιδιοκτήτες των σφαγείων αδελφούς Δημήτρη και Γιάννη Μπέλλα, παρουσία του Αντιπροέδρου του Συλλόγου Βοοτρόφων Βέροιας κ. Δημήτρη Κουτσιώφτη, συνιδιοκτήτη της γνωστής φάρμας «Άρωμα» και του κ. Στέλιου Σίμου Γενικού Γραμματέα του συλλόγου, μετά την περιήγηση του στους χώρους σφαγής και παραγωγής, δεσμεύτηκε ότι ως νέα δημοτική αρχή, με πραγματικό ενδιαφέρον, θα επιλύσει προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος καθώς και ότι στα πλαίσια της προβολής των αγροτοδιατροφικών προϊόντων του δήμου Βέροιας, εξέχουσα θέση θα έχουν και τα προϊόντα κρέατος της περιοχής μας, που κατέχουν πρώτη θέση ποιότητας στην Ελλάδα και με υψηλές διακρίσεις στο εξωτερικό.

Τον υποψήφιο δήμαρχο Βέροιας κ. Παύλο Παυλίδη υποδέχτηκε στους χώρους των σφαγείων ο γνωστός Δικηγόρος και Οικονομολόγος, μέλος του Μητρώου Πολιτικών Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας κ. Φώτης Κόβας που είναι και μέλος του Βοοτροφικού Συλλόγου Βέροιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε