5 Απρ 2019

Τον άδειασαν πάλι τον Κουτσογιάννη άλλος ένας τον είπε ΆΝΤΕ ΓΕΙΑ΄

Μετά την υποτονική παρουσίαση των υποψιών της παράταξης του δημάρχου ακόμα μια μεγάλη απώλεια από την παράταξη του με την ανεξαρτητοποίηση του κ.Τζουβαρα. Ένα ακόμα βασικό στέλεχος προστίθενται σε αυτά που έχουν αποχωρήσει από την δημοτική του ομάδα. Πλέον είναι φανερό ότι μόνο όσοι έχουν και είχαν έμμισθη θέση στηρίζουν τον κ.Κουτσογιαννη και αυτό είναι που αποτρέπει νέους και ενεργούς πολίτες να συμμετέχουν στον ψηφοδέλτιο του μιας και είναι αντικειμενικά δύσκολο να τους συναγωνιστούν σε επίπεδο σταυροδοσίας. Τα όσα αναφέρει ο κ.Τζουβαρας ειναι χαρακτηριστικά και θα συζητηθούν για την προσωπικότητα του δημάρχου και τον τρόπο διοίκησης του δήμου Ναουσας
«Σύμφωνα με τις προβλέψεις του άρθρου 66 του Νόμου 3852/2010 και του άρθρου 94 παρ. 4 του ΚΔΚ, με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να δηλώσω την βούληση μου να αποχωρήσω από την ομάδα του Κοινού Τόπου . Είναι ξεκάθαρο στην συνείδηση των πολιτών της Νάουσας ότι από καιρό έχω διαχωρίσει την θέση μου από τον Κοινό Τόπο και τον κ. Κουτσογιάννη.
                Αποφάσισα να ανεξαρτητοποιηθώ ως δημοτικός σύμβουλος γιατί όπως έκανα σε όλη μου την ζωή ως επαγγελματίας και ως άνθρωπος θέλω να είμαι ειλικρινής με τους ανθρώπους που μ΄ εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους.
                Η αλήθεια είναι ότι έκανα αγώνα το 2014 για να εκλεγεί ο Κοινός Τόπος και δήμαρχος ο κ. Κουτσογιάννης, γιατί τον πίστεψα και πίστεψα στην κοινή μας προσπάθεια τότε να εργαστούμε όλοι μαζί για ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας. Δυστυχώς διαψεύσθηκα και μάλιστα πολύ νωρίς, όταν αντιλήφθηκα ότι τα κίνητρα του κ. Κουτσογιάννη δεν ήταν τα ίδια με τα δικά μου, δηλαδή δεν ήταν πρωταρχικός στόχος του να εξυπηρετήσει το κοινό καλό. Τα επιχειρήματα είναι πολλά και γνωστά αναφέρθηκαν και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι σε αυτά. Δεν θα ήθελα να τα επαναλάβω.
                Η ομάδα σκέψης και δράσης, όπως την βάπτισε τότε ο κ. Κουτσογιάννης, μας έκανε να πιστέψουμε ότι ήταν μια ανεξάρτητη κίνηση πολιτών και ότι όντως είμαστε μια ομάδα. Τελικά αυτό που ήθελε ο κ. Κουτσογιάννης ήταν να διοικήσει μόνος του, χωρίς να ακούει την δική μας γνώμη. Όταν μάλιστα τολμούσα να εκφράσω την διαφορετική μου άποψη τότε γινόμουν αντιπαθής και « εχθρός».
                Πολλοί από εμάς στην δημοτική ομάδα έχουμε δεχτεί ύβρεις, ειρωνεία και χλευασμό από τον κ. Κουτσογιάννη και αυτό είχε αντίκτυπο στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή. Απογοητεύτηκα από αυτό που είπε ο κ. Δάγγας, ο οποίος μάλιστα είναι αντιδήμαρχος σε έμμισθη θέση εδώ και πέντε χρόνια, ότι έχω διαχωρίσει την θέση μου επειδή δεν έγινα αντιδήμαρχος. Ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά, διότι το έχουμε συζητήσει επανειλημμένως, τις διαφωνίες που είχα από την αρχή, οι οποίες ήταν στον τρόπο και στις ειλημμένες αποφάσεις του κ. Κουτσογιάννη.
                Επειδή όμως εργάζομαι χρόνια στη Νάουσα και έχω πραγματική σχέση με την κοινωνία της ξέρω πως οι πολίτες γνωρίζουν πολύ καλά ποιος είμαι. Έχω λοιπόν εμπιστοσύνη στην κρίση του κόσμου, ο οποίος τελικά μπορεί να διακρίνει την αλήθεια και την αξιοπρέπεια».

Νάουσα 4-04-2019
Βασίλης Τζουβάρας
Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ηρωικής Πόλης Νάουσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε