8 Απρ 2019

Ιωάννης Μ. Παπαγιάννης: Παρεμβάσεις σε όλες τις παιδικές χαρές του δήμου Βέροιας

«Επειδή το αστείο με το δήθεν ενδιαφέρον των διοικούντων το δήμο τα τελευταία δεκατρία χρόνια για τα παιδιά μας πρέπει κάποτε να τελειώσει,δεσμεύομαι πως προχωρούμε άμεσα, από την 1ηΣεπτεμβρίου, στην ανάπλαση και αποκατάσταση όλων των παιδικών χαρών του δήμου Βέροιας, στην πόλη αλλά και σε όλες τις τοπικές κοινότητες.

Απαιτούμε για τα παιδιά μας ασφαλείς, λειτουργικούς και πιστοποιημένους χώρους παιχνιδιού, όχι μικρές χωματερές. Την ίδια ώρα, προχωρούμε, όπως έχω ήδη δηλώσει, στην κατασκευή παιδικών χαρών για ΑΜΕΑ, χώρους κατάλληλους, όπου τα παιδιά θα μπορούν να διασκεδάσουν, να χαρούν, να αθληθούν, να μην νιώθουν αποκομμένα από το κοινωνικό περιβάλλον.

Ταυτόχρονα λαμβάνουμε μέτρα για την αποτελεσματική φύλαξη των χώρων αυτών, ώστε να αποφευχθούν φαινόμενα βανδαλισμού αλλά και κρουσμάτων εγκληματικότητας.

Η κάλυψη των εξόδων για τις παρεμβάσεις που προγραμματίζουμε μπορεί να γίνει από ίδιους πόρους, πλην όμως, αναλαμβάνουμε εκστρατεία ευαισθητοποίησης μεγάλων εταιρειών, που μπορούν (και το έχουν πράξει αλλού) να αναλάβουν τη δαπάνη χρηματοδότησης ανάπλασης ή και κατασκευής νέων παιδικών χαρών, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Χρήματα μπορούν να βρεθούν. Αρκεί να υπάρχει η πραγματική βούληση και διάθεση για δουλειά. Χαρακτηριστικά που έχουν εκλείψει προ πολλού από αυτούς που αντιλαμβάνονται τη διοίκηση του δήμου ως οικογενειακή επιχείρηση και φέουδο. Το σύστημα που έκανε κουμάντο όλα αυτά τα χρόνια μετρά πλέον μέρες.

Έχουμε δικαίωμα για μια νέα Βέροια και θα το διεκδικήσουμε!

Ιωάννης Μ. Παπαγιάννης

Υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας

«Δικαίωμα για νέα Βέροια»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε