2 Απρ 2019

Για άλλη μια φορά η Λέσχη Καταδρομέων Ημαθίας επιβεβαίωσε πλήρως το υψηλό επίπεδο επιχειρησιακής της ετοιμότητα.

0 comments


 

Από το Σάββατο το βράδυ αγνοούνταν ο Γιαντσίδης Ιωάννης, ηλικιωμένος κάτοικος Τρικάλων Ημαθίας.

Σήμερα Δευτέρα στις 11:00 το πρωί (και πριν ακόμα ενεργοποιηθεί η Γ.Γ.Π.Π. και ανακοινώσει Silver Alert) ο Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Αλεξάνδρειας, τηλεφωνικά, ζήτησε αποκλειστικά κλιμάκιο της Λέσχης Καταδρομέων Ημαθίας για να συνδράμουν με την εμπειρία τους στις έρευνες που θα ξεκινούσε η ομάδα αστυνομικών σκύλων περιπολίας.

 

Η ομάδα έρευνας και διάσωσης στις 12:00 έδωσε αναφορά αναχώρησης στο Τμήμα Ασφαλείας Νάουσας και στις 13:00 βρισκόταν στον τόπο της έρευνας, όπου μετέβησαν με δικό τους όχημα.

Αφού συντονίστηκε με τους αστυνομικούς και πυροσβέστες που ήταν επί τόπου και μόλις δόθηκε η εντολή για έρευνα, μέσα σε 15 λεπτά της ώρας εντόπισε δυστυχώς την σωρό του άτυχου ηλικιωμένου μέσα σε αρδευτικό κανάλι.

Προσφέροντας τον ειδικό τους εξοπλισμό στους άνδρες της Πυροσβεστικής κατάφεραν να τον ανασύρουν και να τον παραδώσουν για τα περαιτέρω.

Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω ήταν να αποσπάσουν τις ευχαριστίες και την αναγνώριση από τους συνεργαζόμενους φορείς για το “επαγγελματικό επίπεδο” λειτουργίας τους.

 

Θα ήμασταν ευτυχείς εάν είχαμε καταφέρει να εντοπίσουμε τον άνθρωπο ζωντανό, όπως συνέβη σε προηγούμενη έρευνα. Δυστυχώς δεν κατέστη δυνατόν.

Επιδιώκουμε να συνεχίσουμε να προετοιμαζόμαστε και να βρισκόμαστε στη διάθεση των επίσημων φορέων του κράτους, και της τοπικής κοινωνίας όποτε κληθούμε.

          Με καταδρομικούς χαιρετισμούς

              Για το Διοικητικό Συμβούλιο

      Ο Πρόεδρος              Ο Γ. Γραμματέας

Λυκοστράτης Θωμάς     Λούκας Κωνσταντίνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε