Αναστάσιμες ευχές από τον υποψήφιο δήμαρχο Βέροιας Γιάννη Παπαγιάννη - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

Αναστάσιμες ευχές από τον υποψήφιο δήμαρχο Βέροιας Γιάννη Παπαγιάννη

"Η Ανάσταση του Θεανθρώπου, 'εορτών εορτήν και πανήγυριν πανηγύρεων', γεμίζει Πίστη, Αγαλλίαση και Ελπίδα τις καρδιές μας. 

Εύχομαι ολόψυχα υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο,  να γιορτάσουμε τις Άγιες αυτές ημέρες με αγάπη, με ταπεινότητα, με αλληλεγγύη, με κατάνυξη, με ειλικρίνεια, με αυτοκριτική. 

Να σταθούμε με σεβασμό στο πλευρό των συμπολιτών μας που υποφέρουν αυτή την εποχή των οικονομικών -και όχι μόνο- αδιεξόδων, να βοηθήσουμε ώστε να λάβουν όλοι το χαρμόσυνο μήνυμα της Αναστάσεως. 

Ας έχουμε στο μυαλό μας, πως όσες αντιξοότητες και δυσκολίες και αν αντιμετωπίζουμε καθημερινά, στο τέλος του δρόμου υπάρχει το φως της αισιοδοξίας. Μετά τη Σταύρωση ακολουθεί πάντα η Ανάσταση, το φως κερδίζει στο τέλος το σκοτάδι!

Καλό Πάσχα, καλή Ανάσταση στην Ελλάδα μας, στη Μακεδονία, στο δήμο της Βέροιας! Σε ένα δήμο, όπου το υπόδειγμα της μετάνοιας και της ταπείνωσης θα έπρεπε να εμπνέει πολλούς από όσους ασχολούνται με τα κοινά, να τους απαλλάξει από την αλαζονεία, την αυταρχικότητα και την έπαρση..

Χρόνια πολλά!

 

Ιωάννης Μ. Παπαγιάννης 

Υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας 

"Δικαίωμα για νέα Βέροια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες