Έχουν θέληση δυναμισμό και αγαπάνε την Ημαθία - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 9 Απριλίου 2019

Έχουν θέληση δυναμισμό και αγαπάνε την Ημαθία

Μπήκαν δυναμικά Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι κεντρικής Μακεδονίας με το συνδυασμό του Απόστολου Τζιτζικώστα..

Ήδη ο Κώστας Καλαϊτζίδης ένας δυναμικός άνθρωπος που έχει προσφέρει πολλά στην Ημαθία σαν Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κάνει καθημερινές επαφές και έχει πάρα πολύ μεγάλη αποδοχή από τον κόσμο που τον θέλουν να είναι ξανά Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας, Άλλωστε κράτησε την περιφέρεια ανοιχτή σε πολύ δύσκολους καιρούς και έχει απορροφήσει τα πιο πολλά κονδύλια ΕΣΠΑ από άλλους νομούς.

Έναν ιδιαίτερο δυναμισμό δείχνει να έχει και η Ολυμπία Σουγιουλτζή η οποία κατεβαίνει για πρώτη φορά υποψήφια Περιφερειακή σύμβουλος, και μέρα με τη μέρα κερδίζει μεγάλο έδαφος και όπως γράψαμε πάρα πολλές φορές ίσως να κάνει και την έκπληξη στον συνδυασμό, διότι έχει και θέληση και αγάπη για την Ημαθία την οποία μπορεί να προσφέρει.

Ξανά στον πολιτικό στίβο και ζητάει την ψήφο των πολιτών της Ημαθίας είναι ο Απόστολος Νεστορόπουλος, πρώην δήμαρχος Αποστόλου Παύλου επιτυχημένος στο έργο του δήμου και αυτή τη φορά θέλει να προσφέρει σαν περιφερειακός σύμβουλος και Άλλωστε γνωρίζει πάρα πολύ καλά την τοπική αυτοδιοίκηση.

Αλλη μία δυναμική παρουσία στην τοπική αυτοδιοίκηση που έχει κάνει και αντινομάρχης Ημαθίας με ένα μεγάλο έργο είναι η Μαρία Αλδάκου ,θέλει και μπορεί να προσφέρει στην τοπική αυτοδιοίκηση γνωρίζει πάρα πολύ καλά τα προβλήματα του νομού Ημαθίας και θα έχει άριστη συνεργασία με τον Απόστολο Τζιτζικώστα.

Η αλήθεια είναι ότι ο Απόστολος Τζιτζικώστας έχει αξιόλογους ανθρώπους μέσα στο ψηφοδέλτιό του και οι συγκεκριμένοι μπορούν να προσφέρουν πολλά για την Ημαθία...

Ήδη τα φαβορί έχουν ξεχωρίσεικαι φλερτάρουν για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΤΆ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΉΦΙΟΙ; ΟΙ ΆΛΛΟΙ ΔΥΟ ΕΊΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΔΥΝΑΜΟΙ ΌΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΌΓΔΟΟ ΑΚΌΜΗ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΜΕ

Post Bottom Ad

Σελίδες